Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. listopadu 2023 11:31
Čas čtení 0:58
Radka Klučárová

Eminem bude mít ve Fortnite virtuální koncert: V upoutávce na velkolepou audiovizuální show svolává všechny babičky

HUDBA EMINEM FORTNITE
Uložit Uložené

Po Travisi Scottovi a Arianě Grande přichází do Fortnite se svou show i Eminem.

Eminem bude dalším umělcem, který vystoupí na živém koncertu ve Fortnite. Velkolepé spojení rapové legendy a populární hry se promění v „Big Bang“ show, která už teď uvádí fanoušky do vytržení. Audiovizuální zážitek se uskuteční 2. prosince ve 20:00 našeho času, informuje portál Complex.

Koncert oznámil sám Eminem, vlastním jménem Marshall Mathers, na Twitteru. Bližší informace však zatím neposkytl. V popisu videa tvrdí, že obvolává všechny babičky. Ve skutečnosti trailer doprovází píseň Tone Deaf, v níž rapuje o „hraní Fortnite s mojí babičkou“.

Podle známého leakera Hypexe přinese rapperova spolupráce s Fortnite také nové skiny určené speciálně pro jeho jedinečnou virtuální show. Jeden se bude jmenovat Slim Shady a druhý Marshal Mathers No More. Podle něj se hráči mohou těšit na dosud největší živou akci ve Fortnite, co se týče velikosti souboru.

Úspěšné koncerty ve Fortnite už odehráli Travis Scott, Ariana Grande a Kid Laroi. Hráči měli tehdy také možnost zakoupit si nové skiny. V případě Ariany šlo o skin se dvěma styly (hnědovlasý a růžovovlasý). Scott v roce 2020 vytvořil rekord pro největší setkání ve Fornite s pořadem Astronomical, jehož počáteční návštěvnost činila 12,3 milionu souběžně hrajících hráčů.

Domů
Sdílet
Diskuse