Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. dubna 2024 16:00
Čas čtení 1:31
Radoslava Juračková

Sziget oznámil další zvučná jména. Na festivalu vystoupí i Kylie Minogue

Sziget oznámil další zvučná jména. Na festivalu vystoupí i Kylie Minogue
HUDBA FESTIVALY HUDBA
Uložit Uložené

Šestidenní festival pomalu odhaluje letošní nadupaný line-up. Pro návštěvníky do 21 let má nový benefit.

Oblíbený maďarský festival Sziget, který každý rok navštěvují stovky Čechů a Slováků, oznámil další zvučná jména. Mezi nimi například Kylie Minogue či DJe Fishera. Festival se uskuteční na známém budapešťském ostrově již v srpnu tohoto roku.

Potrvá od 7. do 12. srpna. Kylie Minogue má na kontě spoustu známých hitů a loni vydala singl s názvem Padam Padam. Zároveň byla teprve nedávno oceněna prestižní hudební cenou BRIT Music Awards.

Ve čtvrteční tiskové zprávě festival oznámil, že kromě australské divy se mohou návštěvníci těšit na DJe Fishera či Barry Can't Swim. Festival některé z hvězd oznámil už v uplynulých týdnech, a proto připomínáme, že zazáří i zpěvačka Halsey, Sam Smith či Louis Tomlinson, ale i čeští umělci Redzed, Bratři a badfocus. Nadupanou show odpálí i Martin Garrix či Fred Again.

Doporučeno
V Brně se bude konat čtvrtý ročník festivalu Pop Messe. Známe kompletní line-up V Brně se bude konat čtvrtý ročník festivalu Pop Messe. Známe kompletní line-up 17. dubna 2024 17:36

Festival je nezapomenutelnou šestidenní párty a zájemci si mohou koupit vstupenky buď na jeden, tři, nebo všechny dny. Návštěvníci do 21 let si letos mohou pořídit lístky za zvýhodněnou cenu.

Letošní Sziget se pyšní také českou účastí – davy roztančí hned tři domácí umělci. Jedním z nich je alternativní rapmetalový producent a zpěvák Redzed, který je s 1,5 milionu měsíčních posluchačů a 70 miliony streamů skladby Rave in the Grave nejposlouchanějším Čechem v zahraničí. Na festivalu se představí i skladatel a multiinstrumentalista badfocus, jehož loňská deska meditating while raving sklidila ovace kritiků. Třetím českým zástupcem na Ostrově svobody bude live techno duo Bratři, kteří si pro návštěvníky připravili speciální audiovizuální set s květinou Ayrou, která s nimi sdílí pódium i hudební talent.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Sziget Festival (@szigetofficial)

Více než 50 zón a pódií

Jak bývá zvykem, festival má několik zón a pódií. Tím nejvýraznějším je Revolut Stage, na kterém se představí největší hvězdy. Každý den na něm vystupují účinkující až do čtyř hodin ráno. Zatím je jisté, že se zde představí Marc Rebillet, L'Imperatrice, MEUTE, Aurora, MØ, Crystal Fighters, Kiasmos live, Overmono či Four Tet.

Doporučeno
Kanye West vs. Taylor Swift: Kdo odstartoval známý „beef“, jak skončil a jakou roli v něm sehrála Kim Kardashian? Kanye West vs. Taylor Swift: Kdo odstartoval známý „beef“, jak skončil a jakou roli v něm sehrála Kim Kardashian? 5. května 2024 8:30

Pro ty, kteří na festival jezdí nejen za hudbou, ale i zážitkem, je zóna DropYard. Ráno se tam cvičí jóga, přes den tančí a večer rapuje. Europe Stage je zase pro ty, kteří rádi poznávají hudební hvězdy z jiných zemí. Najdeš zde například i The Cirque du Sziget, který tě uchvátí schopnostmi akrobatů.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Sziget Festival (@szigetofficial)

Doporučeno
Na festivalu Sziget vystoupí v létě Sam Smith a Fred Again. Oblíbený festival má první headlinery Na festivalu Sziget vystoupí v létě Sam Smith a Fred Again. Oblíbený festival má první headlinery 12. prosince 2023 11:45
Domů
Sdílet
Diskuse