Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
včera 8. května 2024 12:47
Čas čtení 1:25
Ella Petrová

Dojde na pokračování Nebezpečné rychlosti? Sandra Bullock si chce znovu zahrát s Keanu Reevesem

Dojde na pokračování Nebezpečné rychlosti? Sandra Bullock si chce znovu zahrát s Keanu Reevesem
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY KEANU REEVES
Uložit Uložené

Dvojice, která si společně zahrála v Nebezpečné rychlosti, chce natočit třetí díl. ,,Myslím, že by to bylo extrémně dobré,“ uvedl k nápadu Keanu Reeves.

,,Keanu a já si spolu musíme zahrát před tím, než umřu,“ tak přesně těmito slovy slavná herečka vyzvala Hollywood, aby se začal zabývat myšlenkou třetí Nebezpečné rychlosti.

Legendární film se stal čtvrtým celosvětově nejvýdělečnějším filmem roku 1994. Vydělal okolo 350 milionů dolarů. To vše hlavně díky neskutečné chemii, kterou mezi sebou Bullock a Reeves měli. Velice pravděpodobně to bylo tak úspěšné, jelikož se herci navzájem sobě líbili, nikdy spolu však nechodili. Jejich vztah byl předmětem mnoha spekulací.

 
Filmu se povedlo tyto dvě herecké legendy proměnit v ikonickou dvojici desetiletí a znovu se tak sešli na filmovém plátně v roce 2006 v romantickém dramatu Dům u jezera.

dům u jezera
Zdroj: Warner Bros.


„Než zemřu, než opustím tuto planetu, myslím, že Keanu a já se musíme setkat před kamerou,“ prozradila Sandra Bullock magazínu Variety
 
„Působí to jako signál z vyšších míst, jako by tu bylo něco, co se ještě nestalo, ale mělo by,“ svěřil se Reeves. „Než zavřu své oči, rád bych si s tebou znovu zahrál,“ řekl směrem k Bullock.
 
Zda dojde k další spolupráci mezi Bullock a Reevesem na Nebezpečné rychlosti 3 se teprve uvidí. Sanda Bullock natočila v roce 1997 druhý díl, avšak bez Keanu Reevese a později v jednom rozhovoru prozradila, že se dodnes stydí, že v něm byla. Tento film se totiž velmi nepovedl.
 
Reeves nabídku na Nebezpečnou rychlost 2 odmítl kvůli scénáři. „Tenkrát mi scénář nepřišel příliš vtahující. Opravdu jsem moc chtěl pracovat se Sandrou, miloval jsem hrát Jacka Travena a také jsem miloval Nebezpečnou rychlost, ale zaoceánský parník? Neměl jsem nic proti tvůrcům, kteří byli součástí, ale jednoduše jsem neměl tehdy pocit, že je to správné rozhodnutí,“ dodal.
 
Reeves se s Bullock shodli, že vytváření chemie na natáčení akčního thrilleru bylo snadné. „Měli jsme k sobě náklonnost,“ řekl Reeves. „A samotné postavy měli k sobě náklonnost. Myslím, že ta Jacka a Annie je jiná než Sandry a Keanu, ale myslím, že jsme si s tím pohráli a byla to prostě zábava. Taky si myslím, že jsme si tak trochu věřili, že?“


„Cítila jsem se s Keanu dobře. Nebylo tu nic, co bych nezkusila, neudělala nebo neřekla. Taková důvěra vůči druhému je u herců velmi vzácná,“ dodala Bullock.

Domů
Sdílet
Diskuse