Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. května 2024 10:41
Čas čtení 1:03
Ilona Hobzová

Chtělo se mi zvracet. Hvězda Oppenheimera promluvila o líbacích scénách a chemii na place

Chtělo se mi zvracet. Hvězda Oppenheimera promluvila o líbacích scénách a chemii na place
Zdroj: Flickr/Gage Skidmore/volně k užití
FILMY A SERIÁLY FILMOVÉ OSOBNOSTI ŽENY VE FILMOVÉM PRŮMYSLU
Uložit Uložené

Konkrétní jména ale kolegiálně jmenovat odmítla.

Herečka Emily Blunt se během nedávného rozhovoru v The Howard Stern Show otevřeně rozpovídala o tom, jak musela v průběhu let předstírat chemii s některými hereckými kolegy, se kterými se na place jen těžko sbližovala.

Doporučeno
J. K. Rowling řekla, jak Alanu Rickmanovi z Harryho Pottera prozradila velké tajemství o jeho postavě J. K. Rowling řekla, jak Alanu Rickmanovi z Harryho Pottera prozradila velké tajemství o jeho postavě 6. května 2024 7:05

Hvězda filmů Ďábel nosí Pradu, Tiché místo nebo Oppenheimer si v průběhu své kariéry zahrála s řadou hvězd, například Mattem Damonem, Tomem Cruisem, Dwaynem Johnsonem, Ryanem Goslingem nebo Cillianem Murphym. „Chtělo se vám zvracet?“ zeptal se Stern herečky na líbání s některými z jejích mužských hereckých kolegů během natáčení.

„Rozhodně, rozhodně,“ odpověděla mu. „Neřekla bych, že šlo o nějaký extrémní odpor, ale rozhodně jsem si některé z nich neužila,“ dodala k líbacím scénám. Následně promluvila o chemii na place a přiznala, že často před kamerou fungovala s lidmi, se kterými se jí nepracovalo dobře. „Někdy je to zvláštní. Můžete mít vztah, který je opravdu bezproblémový, ale na plátně se to nepromítne. Chemie je podivná, éterická věc, kterou nemůžete naplnit a prodat. Buď to tam je, nebo není,“ uvedla.

Herectví se prý ale věnuje tak dlouho, že už zná recept, jak chemii vybudovat. Podle ní je třeba na každém najít něco, co má člověk rád. I kdyby to měla být jediná věc. „Může to být to, že se hezky smějí nebo se mi líbí, jak mluví s lidmi. Že jsou zdvořilí. Něco náhodného,“ dodala.

Doporučeno
Na Netflix míří česko-slovenský krimithriller Fentasy s Davidem Švehlíkem Na Netflix míří česko-slovenský krimithriller Fentasy s Davidem Švehlíkem 6. května 2024 18:47

Blunt si letos vysloužila nominaci na Oscara za vedlejší roli ve filmu Christophera Nolana Oppenheimer. V současné době září po boku Ryana Goslinga ve filmu Kaskadér.

Domů
Sdílet
Diskuse