Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořen redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
14. května 2024 v 9:30
Čas čtení 3:58
Richard Balog

Sáhneš po cool jorts nebo cargo modelech? Prohlédni si 12 modelů mužských šortek, které budeš potřebovat v příštích měsících

Sáhneš po cool jorts nebo cargo modelech? Prohlédni si 12 modelů mužských šortek, které budeš potřebovat v příštích měsících
MÓDA
Uložit Uložené

Letos najdeš v kategorii šortek spoustu trendů, které stojí za zvážení. Vyber si ten správný.

Přežít letní sezónu bez šortek je nemožné a v případě, že při pohledu do šatníku nevíš, co budeš během příštích měsíců nosit, pokračuj ve čtení.

Sezóna trvá přibližně pět měsíců a v rotaci bys měl mít alespoň tři zajímavé varianty, které snadno sladíš na několik způsobů. I v roce 2024 jsou v kurzu jorts v různých barvách, ale také tepláková klasika, boxy střihy či cargo modely z technických tkanin.

Vybrali jsme nejzajímavější trendy a rovněž šortky z dostupných modelů v online obchodě Footshop, se kterými se v davu neztratíš.

prohlédni si kompletní nabídku oblečení, obuvi a doplňků v online obchodě Footshop
Pokud hledáš limitované módní kousky včetně tenisek, které jsou již vyprodané v klasických online obchodech, zkontroluj REFRESHER Market. Na jednom místě najdeš nejvýhodnější nabídky od ověřených prodejců.
Doporučeno
Top tenisky, na kterých v květnu vyděláš. Investuj do modelů s podpisem Travise Scotta či A$AP Rockyho Top tenisky, na kterých v květnu vyděláš. Investuj do modelů s podpisem Travise Scotta či A$AP Rockyho 9. května 2024 v 13:00

Nike Sportswear Solo Swoosh Fleece Shorts 1 799 Kč

Začínáme zlehka, a to teplákovou klasikou s podpisem značky Nike. Šortky jsou vyrobeny ze směsi bavlny (85 %) a polyesteru (15 %), mají stahovací pás na gumu, dvě hluboké kapsy z bočních stran a malou zadní kapsu. Nadčasový design v šedém provedení podtrhuje bílé vyšité logo swoosh.

K dispozici je také tmavě modrá varianta ve stejném baggy střihu. Cena je 1 799 korun. Tyto šortky můžeš nosit několik sezón a stále budou fresh.

Nike Sportswear
Zdroj: Footshop

Patta Classic Jogging Shorts 1 959 Kč

Za stejnou klasiku jako teplákové šortky se swooshem považujeme také sportovní model z dílen streetwearové značky Patta, která často odkazuje na kořeny zakladatelů v Surinamu.

V tomto případě však designéři vsadili na minimalistický černo-bílý design s potiskem loga Patta na přední straně a udělali dobře. Šortky jsou vyrobeny ze směsi bavlny a polyesteru, mají boční kapsy a snadno je sladíš s čímkoli ze svého šatníku. Perfektní volba pro každý den.

Patta
Zdroj: Footshop

PLEASURES Collision Jorts 2 459 Kč

Jorts (jeans shorts, pozn. redakce) jsou stále žhavým trendem, který bys rozhodně neměl přehlížet. V nabídce online obchodu Footshop najdeš několik cool provedení včetně tohoto modelu od značky PLEASURES.

Collision Jorts v černé barvě mají délku po kolena, jsou vyrobeny ze 100% bavlny a nabízí množství krásných detailů, jako například výrazné knoflíky či panelovou kapsu. Cena pod hranicí 2 500 korun je férová i pro studenty.

PLEASURES
Zdroj: Footshop

Oakley FGL Tool Box 4.0 Shorts 2 759 Kč

V seznamu máme i něco pro fanoušky technických modelů se spoustou úložného prostoru v podobě šortek Oakley v černé barvě.

Tento perfektní kousek je vyroben ze směsi bavlny, polyamidu a nylonu, díky čemuž je mimořádně odolný. Šortky mají rovný střih, spoustu velkých kapes, stahovací pás na gumu a detaily, které si zamiluješ. Cena je 2 759 korun.

Oakley
Zdroj: Footshop

Awake NY Embroidered Logo Sweat Shorts 2 959 Kč

Online obchod Footshop má ve svém produktovém portfoliu také produkty od newyorské streetwearové značky Awake NY, za kterou stojí Angelo Baque (návrhář, který pracoval deset let pro Supreme, pozn. redakce).

V kategorii šortek nás oslovil tento teplákový model v sytém zeleném odstínu s vyšitým logem Awake NY na přední kapse. Cena je přímo úměrná kvalitě produktu, na to se můžeš spolehnout.

Awake NY
Zdroj: Footshop

Daily Paper Monogram Jorts 3 299 Kč

Pozitivně hodnotíme i druhé jorts v seznamu – v tomto případě od značky Daily Paper, kterou mají ve svém šatníku například Beyoncé, Jay-Z nebo Jorja Smith.

Světle modré denimové šortky mají rovný střih s optimální délkou po kolena a jsou zahaleny do charakteristického bílého monogramu holandského streetwearového brandu. Tento univerzální design si umíme představit i na ženách.

Daily Paper
Zdroj: Footshop
Doporučeno
V teniskách s logem Asics budeš hrát nejvyšší módní ligu. Některé koupíš i za 2,5 tisíce V teniskách s logem Asics budeš hrát nejvyšší módní ligu. Některé koupíš i za 2,5 tisíce 7. května 2024 v 8:00

C.P. Company Boxer Beach Shorts 4 499 Kč

V druhé polovině seznamu najdeš high-end modely s podpisem renomovaných návrhářů a značek, které jsou zárukou prvotřídní kvality. To bezezbytku platí i v případě C.P. Company.

Massimo Osti společně se svým týmem navrhl tyto plážové šortky ve světle šedé barvě, které jsou vyrobeny z polyamidu a mají velkou kapsu s ikonickým znakem italské oděvní společnosti. V nabídce online obchodu Footshop je také černá verze s vyšitým kontrastním nápisem C.P. Company, která je o něco málo dražší.

C.P. Company
Zdroj: Footshop

Heliot Emil Vistula Cargo Shorts 5 999 Kč

Pokud máš rozpočet na šortky na úrovni šesti tisíc korun, možná tě osloví tento sofistikovaný černý kousek od dánské značky Heliot Emil. Model je vyroben ze směsi technických tkanin (nylon a polyuretan) a disponuje hlubokými bočními kapsami na zip, který přechází až na zadní stranu. Pás je v tomto případě pevný se zapínáním na knoflík a zip.

Baví nás také metalická verze ve stříbrných odlescích, která je však o 5 300 korun dražší.

Heliot Emil
Zdroj: Footshop

Rick Owens Beveled Pods Shorts x Champion 8 899 Kč

V širokém produktovém portfoliu online obchodu Footshop dlouhodobě najdeš i novinky z rukou Ricka Owense. Avantgardní návrhář, který je známý jako princ temnoty, vytvořil společnou kolekci se sportovní značkou Champion a výsledkem jsou mimo jiné tyto asymetrické černé šortky.

Owens zůstal věrný svému rukopisu a šortky mají jedinečný střih s nízkým sedem, volný pás s gumou a kapsy. Cena odpovídá zvučnosti spolupráce.

Rick Owens, Champion
Zdroj: Footshop

Rick Owens Long Boxer Shorts 11 999 Kč

Nalezení modelu s podpisem Ricka Owense ve slevě je vždy dobrá zpráva. Obzvlášť pokud jde o sezónní kousky, které můžeš nosit hned. Nadrozměrné šortky s lesklou povrchovou úpravou jsou vyrobeny z polyamidu, mají pás na gumu a stahování se šňůrkami.

Zatímco původní cena těchto high-end boxerských šortek byla 11 999 korun, nyní je koupíš za pouhých 8 999 korun včetně doručení.

Rick Owens
Zdroj: Footshop

Ambush Raw Edge Regular Jorts 9 999 Kč

Pokud hledáš luxusní jorts, máme pro tebe připravený skvělý tip – model od japonské značky Ambush. Světle modré šortky z denimu s vintage efektem mají standardní střih, pět kapes, stylové poutko na zadní straně a raw ukončení, které dodává designu punc ulice. V případě zájmu o tento kousek si připrav 9 999 korun.

Ambush
Zdroj: Footshop

Rick Owens DRKSHDW Bauhaus Shorts 21 599 Kč

Naše poslední volba padla na luxusní model od linie Rick Owens DRKSHDW, který vychází z principů směru Bauhaus a koupíš ho za astronomických 21 599 korun. Cargo šortky v hnědém provedení jsou vyrobeny ze 100% organické bavlny, mají volný pás, spoustu detailů a délku po kolena. Skvěle vypadá také černá varianta.

Rick Owens DRKSHDW
Zdroj: Footshop
prohlédni si kompletní nabídku oblečení, obuvi a doplňků v online obchodě Footshop
Doporučeno
Využij jarního výprodeje se slevami až 70 % a doplň svůj šatník o svěží tenisky a streetwearové modely za skvělé ceny Využij jarního výprodeje se slevami až 70 % a doplň svůj šatník o svěží tenisky a streetwearové modely za skvělé ceny 2. května 2024 v 15:30
Domů
Sdílet
Diskuse