Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. května 2024 v 10:44
Čas čtení 0:33
Ilona Hobzová

Zpěvák Jan Bendig měl autonehodu, řidička v koloně za ním nestihla zabrzdit

Zpěvák Jan Bendig měl autonehodu, řidička v koloně za ním nestihla zabrzdit
Zdroj: se svolením Jana Bendiga
OSOBNOSTI JAN BENDIG
Uložit Uložené

Važme si každé minuty tady na tomhle světě a lidí, se kterými na něm můžeme trávit čas, vzkázal zpěvák po nehodě.

Zpěvák Jen Bendig o středeční nehodě informoval na Instagramu. Na vině byla podle vyjádření řidička, která v koloně nestihla zabrzdit. „Byla to neskutečná rána a velkej šok. I když to z fotek možná nevypadá, tak je moje auto totálně na odpis,“ uvedl zpěvák.

Doporučeno
KVÍZ: Poznáš filmy s nejoblíbenějšími českými herečkami podle jednoho záběru? KVÍZ: Poznáš filmy s nejoblíbenějšími českými herečkami podle jednoho záběru? 27. května 2024 v 9:00

Řidičce ani její dceři, která v autě cestovala, se kromě pár pohmožděnin nic nestalo. Bendig dál poslal pozitivní energii a lásku všem svým kolegům, kteří za lidmi každý týden jezdí stovky kilometrů, aby jim svou hudbou udělali úsměv na tváři. A také všem řidičům, kteří díky své práci tráví většinu času na cestách.

„Až se vám vrátí dnes nebo zítra domů, tak je pevně obejměte a řekněte jim, že je máte rádi. Já jsem šťastnej, že vám tyhle, ač smutné, řádky můžu psát… protože třeba to mohlo dopadnout hůř…,“ doplnil.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jan Bendig (@bendigjan)

Domů
Sdílet
Diskuse