Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořen redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
4. června 2024 v 14:30
Čas čtení 5:08
Richard Balog

Letní kolekce PLEASURES, Carhartt WIP, Bathing Ape či Diesel jsou oslavou streetwearu. Vyber si kousky do svého šatníku

Letní kolekce PLEASURES, Carhartt WIP, Bathing Ape či Diesel jsou oslavou streetwearu. Vyber si kousky do svého šatníku
MÓDA
Uložit Uložené

V nabídce online obchodu Footshop najdeš nejvíce fresh módní novinky.

Online obchod Footshop je plný žhavých novinek ze světa streetwearu, po kterých se vyplatí sáhnout. Produkty s podpisem renomovaných značek jako Nike Sportswear, Carhartt WIP, Bathing Ape, Diesel, L'ART DE L'AUTOMOBILE nebo PLEASURES si nás získaly na první pohled a věříme, že stejně tomu bude i ve tvém případě. 

Takhle vypadají nové letní kolekce, které budeme nosit příští měsíce.

prohlédni si celou nabídku oblečení, obuvi a doplňků v online obchodě footshop
Pokud hledáš limitované módní kousky včetně tenisek, které jsou již vyprodané v klasických online obchodech, zkontroluj REFRESHER Market. Na jednom místě najdeš nejlepší nabídky od ověřených prodejců.
Ceny a dostupnost produktů jsou aktuální v době psaní článku. Postupem času mohou být změněny.

Oblečení a doplňky pro ženy

Daily Paper Nalia Short Sleeve T-Shirt 2 299 Kč

Jednoduchá trička s krátkými rukávy jsou must have během letní sezóny. V portfoliu holandské streetwearové značky Daily Paper najdeš tento černý zkrácený top s žebrovanou strukturou. Díky slevě ve výši 15 % ušetříš přibližně 400 korun. Sukně s monogramem od stejné značky je na tomto odkazu.

Daily Paper
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Delray Short Sleeve Shirt 1 890 Kč

Pokud hledáš něco originálního, možná stojí za zvážení černá bowlingová košile s krátkými rukávy a otevřeným límcem v charakteristickém boxy střihu s logem Carhartt WIP. Cena je naprosto v pořádku.

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Patta Basic Jogging Sweatpants 2 299 Kč

Teploty během letní sezóny nejsou vždy vyšší než 25 stupňů a v tom případě oceníš, budeš-li mít v šatníku kvalitní bavlněné tepláky, jako jsou tyto od značky Patta. Klasický střih s baby blue odstínem a bílým logem funguje perfektně.

Patta
Zdroj: Footshop

MISBHV Tecno Cap 2 459 Kč

Pokrývky hlavy poskytují nejen ochranu před ostrými slunečními paprsky, ale častokrát jsou i stylovou záchranou, pokud máš „bad hair day“. Co říkáš na tuto dotrhanou růžovou kšiltovku s výrazným nápisem Tecno od polské streetwearové ikony MISBHV?

MISBHV
Zdroj: Footshop

Diesel Ufby-Meghan Body 2 559 Kč

V nabídce online obchodu Footshop najdeš také produkty z dílen legendární italské značky Diesel. Například úzké body v černé barvě se stříbrným detailem v oblasti dekoltu, které pozvedne každý tvůj outfit na novou úroveň.

Diesel
Zdroj: Footshop

Patta Basic Crop Zip-Up Hoodie 2 659 Kč

Kromě tepláků je v baby blue odstínu dostupná také mikina na zip ze stejného měkkého materiálu s bílým znakem Patta. Kousek má jemně zkrácený střih a snadno ho sladíš nejen s matchy kalhotami, ale například i krátkými cyklistickými šortkami.

Patta
Zdroj: Footshop

Diesel T-Vincie T-Shirt 3 999 Kč

Pokud jsi fanynkou značky Diesel, určitě oceníš i toto triko s krátkými rukávy ve světle růžové barvě, které je pokryto třpytivými kameny. Za 3 999 korun před slevou získáš vzhled jako vystřižený ze začátku nultých let, který je nyní in.

Diesel
Zdroj: Footshop

MISBHV 2024 GOA Sunglasses 4 859 Kč

Stejně jako pokrývky hlavy i sluneční brýle nabízí ochranu a styl, který perfektně dotvoří tvé každodenní outfity. Nás zaujal model MISBHV s černým rámem a tonálními skly za 4 859 korun.

MISBHV
Zdroj: Footshop

Nike Sportswear Canvas Destroyer Jacket 5 949 Kč

Ve večerních, respektive nočních hodinách oceníš také černou univerzitní bundu ve zkráceném střihu od Nike Sportswear. Bavlněné tělo doplňuje podšívka z polyesteru, díky čemuž ti v ní určitě nebude zima.

Nike Sportswear
Zdroj: Footshop

Ambush Graphic Sweatshirt 12 799 Kč

Tečku za ženskou kategorií dáváme nadrozměrnou mikinou bez kapuce s vyšitým univerzitním logem high-end brandu Ambush ve světlém provedení. Cena 12 799 korun je přímo úměrná použitým materiálům, zpracování a zvučnosti značky, kterou založila bývalá šperkařka módního domu Dior Yoohn Ahn.

Ambush
Zdroj: Footshop

Oblečení a doplňky pro muže

Nike Sportswear Solo Swoosh T-Shirt 1 199 Kč

Stejně jako ženský seznam i mužský otevíráme basic tričkem s krátkými rukávy. V tomto případě jde o bílý kousek od Nike Sportswear v oversized střihu, který milujeme a díky slevě jej pořídíš za 1 199 korun. V nabídce Footshopu je k dispozici také zelená varianta, která je o necelých 200 korun dražší.

Nike Sportswear
Zdroj: Footshop

PLEASURES Graphic Cap 1 099 Kč

Perfektně vypadá i tato černá kšiltovka s nastavitelnou velikostí a nepřehlédnutelným zeleno-bílým nápisem PLEASURES Records. Ve sbírce ji můžeš mít za 1 099 korun. Jedna z nejkrásnějších kšiltovek, které jsme v letošních letních kolekcích viděli.

PLEASURES
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Graphic T-Shirt 1 190 Kč

Na své si přijdou i fanoušci legendární streetwearové značky Carhartt WIP. Ze širokého portfolia v online obchodě Footshop jsme vybrali nadčasový model trička s jednoduchým grafickým motivem z obou stran. Prvotřídní kvalita produktu je samozřejmostí.

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

PLEASURES Wyatt Boxy Polo 2 099 Kč

PLEASURES patří mezi nejvíce fresh značky ve světě streetwearu, a to i díky těmto originálním návrhům. Doplň svůj šatník o tuto tmavě modrou polokošili v boxy střihu se spoustou zábavných výšivek.

PLEASURES
Zdroj: Footshop

PLEASURES Zen Terry Boxy Polo 2 299 Kč

Pokud je pro tebe polokošile s výšivkami příliš extravagantní, možná tě osloví off white verze v minimalistickém designu s jemným nápisem PLEASURES na přední straně. Všimni si i originální struktury. Cena je dobře zapamatovatelných 2 299 korun.

PLEASURES
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Script Hoodie 2 850 Kč

V seznamu pokračujeme univerzální černou mikinou s kapucí, kterou návrhářský tým Carhartt WIP doplnil o atraktivní červený potisk kočkovité šelmy. Vyrobena je z česané bavlny a vydrží ti dlouhá léta. Alespoň v případě, že si ji nevezmeš na hudební festival.

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

A Bathing Ape Graphic T-Shirt 3 299 Kč

Četné zastoupení v seznamu má také streetwearový brand A Bathing Ape, nebo zkráceně BAPE, který návrhář Nigo založil roku 1994 a dodnes jde o předního hráče na módním poli. Trička s logem opice jsou cool a kvalita je přímo úměrná vysoké ceně. Získá si tě tento bílý kousek s mírně padlými rameny a výraznou grafikou opic?

A Bathing Ape
Zdroj: Footshop

PLEASURES Graphic Hoodie 3 499 Kč

Pokud chceš během letní sezóny svůj šatník oživit, máme pro tebe skvělý tip v podobě světle růžové mikiny s kapucí od značky PLEASURES, kterou zdobí nápis na přední straně a barevná grafika puzzle na zadní. Připrav si 3 499 korun včetně doručení.

PLEASURES
Zdroj: Footshop

A Bathing Ape Embroidery Fire Logo Trucker Cap 3 559 Kč

Kšiltovky se síťkou jsou žhavým trendem posledních měsíců, a pokud máš stranou odložených 3 559 korun, dopřej si tento fresh kousek s motivem plamenů po obvodu od A Bathing Ape, který je ze syntetických materiálů.

A Bathing Ape
Zdroj: Footshop

A Bathing Ape Football T-Shirt 3 999 Kč

Velmi populární jsou v současnosti také vrchní díly, které jsou inspirovány dresy na americký fotbal. Jeden takový najdeš například v nabídce BAPE za 3 999 korun. Je vyroben ze síťovinového polyesteru a vypadá opravdu skvěle.

A Bathing Ape
Zdroj: Footshop

Diesel S-Boxt-N10 Hoodie 4 999 Kč

V nabídce značky Diesel si přijdou na své také muži. Nás oslovila tato vybledlá šedá mikina s potiskem srdce a velkou kapsou, která může být tvá za rovných 4 999 korun.

Diesel
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Jersey Track Top x Wales Bonner 6 999 Kč

Letošní letní sezónu odstartovala ve velkém stylu také britská návrhářka Wales Bonner a tým Adidas Originals, jelikož představily novou kolekci. Kromě super tenisek obsahuje například tuto teplákovou bundu se třemi proužky ve vintage sportovní estetice, kterou podtrhují patenty a límec.

Adidas Originals, Wales Bonner
Zdroj: Footshop

Nike Sportswear NRG Tech Hooded Jacket x L'ART DE L'AUTOMOBILE 8 779 Kč

Zajímavou spolupráci představilo také vedení společnosti Nike Sportswear, a to s ateliérem L'ART DE L'AUTOMOBILE, který vsadil na motosportovní estetiku, a šlo o dobrý tah. Stačí, když se podíváš blíže na tuto technickou bundu ve žluto-hnědo-bílém schématu s modrými prvky. Díky slevě ve výši 15 % ušetříš více než 1 200 korun.

Nike Sportswear, L'ART DE L'AUTOMOBILE
Zdroj: Footshop

A Bathing Ape Sleeveless Pullover Hoodie 9 399 Kč

Pokud je ti blízká uvolněná estetika japonské streetwearové ikony, možná tě osloví šedá mikina bez rukávů v nadrozměrném střihu, kterou zdobí charakteristické logo opice na přední straně a velký nápis A Bathing Ape na zádech.

A Bathing Ape
Zdroj: Footshop

Ambush Boxy Fit Denim Shirt 11 799 Kč

Závěr seznamu patří dílu z rukou americké návrhářky Yoon Ahn, která pod hlavičkou vlastní značky Ambush vytvořila skvělou letní kolekci. Obsahuje například tuto fresh denimovou košili s krátkými rukávy v cropnutém střihu za 11 799 korun.

Ambush
Zdroj: Footshop
prohlédni si celou nabídku oblečení, obuvi a doplňků v online obchodě footshop
Domů
Sdílet
Diskuse