Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Sephora.
dnes 24. června 2024 v 9:00
Čas čtení 3:14
Sponzorovaný obsah

Tohle je 10 produktů ze Sephory, bez kterých se v létě neobejdeš. Vytvoří ti přirozené opálení a zakryjí nedokonalosti

Tohle je 10 produktů ze Sephory, bez kterých se v létě neobejdeš. Vytvoří ti přirozené opálení a zakryjí nedokonalosti
Zdroj: Sephora / Refresher / Daniel Tichý
MÓDA KOSMETIKA A PÉČE O KŮŽI SEPHORA
Uložit Uložené

Vybrali jsme to nejlepší od značek jako Charlotte Tilbury, Rare Beauty nebo Gisou.

Kdyby ti někdo dal neomezený budget, kde ho utratíš a proč právě v Sephoře? Jestli patříš k milovníkům self-care, jsi na správném místě. Vytvořili jsme totiž přehled výrobků od oblíbených světových značek, které stojí za to koupit a neměly by chybět ve tvé letní sbírce. Poradíme ti, jak si na pleti vytvoříš přirozené opálení, čím nejlépe zakryješ nedokonalosti i jaké produkty ti pomohou vypadat svěží po dlouhé noci v klubu.

Ceny a dostupnost produktů jsou aktuální v době psaní článku a časem se mohou lišit.

Drunk Elephant Bronzing Drops

Opálená pokožka je nejlepší letní doplněk. Značka Drunk Elephant přišla s produktem, který dodá pleti bronzový nádech i bez vystavování se UV záření. Obsahuje platinové peptidy, které pomáhají eliminovat vrásky a zvyšují pružnost pleti. Směs ochranných antioxidantů chrání pleť před znečištěním a extrakt z kakaa má zklidňující a antioxidační účinky. Kromě toho najdeš ve složení oleje bohaté na omega kyseliny. Kapky můžeš smíchat na hřbetě ruky s make-upem a vytvořit tak příjemný glow efekt.

Drunk Elephant
Zdroj: Sephora
Drunk Elephant Bronzing Drops

Laneige Lip Sleeping Mask

V létě mohou být tvoje rty vysušené a popraskané, proto je důležité jim pravidelně dopřávat hloubkovou hydrataci. Zajistí ti ji maska na rty od značky Laneige, která obsahuje máslo ze semen murumuru, bambucké máslo a vitamín C. Na rtech se krásně leskne, takže si ji lehce oblíbíš i na denní nošení.

Laneige, kosmetika
Zdroj: Sephora
laneige lip sleeping mask

Gisou Honey Infused Hair Oil

Značka Gisou je obrovským trendem a nechybí ve sbírce žádné beauty tiktokerky. A jestli jsou tvoje vlasy suché, poškozené a trápí tě roztřepené konečky, tenhle olejíček by neměl chybět v té tvé. Je určený pro hloubkovou výživu a hydrataci vlasů a dá se použít jako noční kůra nebo doplněk před závěrečným stylingem. O příznivé účinky se stará med Mirsalehi, který vlasy zvlhčuje a dodává jim přirozený lesk.

Gisou, kosmetika
Zdroj: Sephora
gisou honey infused hair oil

Summer Fridays Jet Lag Mask

Léto je čas, kdy většina z nás více cestuje, méně spí, prostě je neustále v akci a v pohybu. Tyhle a mnohé další vlivy ve velké míře působí na pleť, která se může zdát suchá a unavená. Potřebnou hydrataci jí dodáš pomocí hydratační masky Jet Lag Mask od značky Summer Fridays. Díky praktickému balení si ji můžeš vzít do letadla na dlouhý let nebo když cestuješ jen s příručním zavazadlem.

Summer Fridays, kosmetika
Zdroj: Sephora
suumer fridays jet lag Mask

Rare Beauty Soft Pinch

Značka Rare Beauty si získala přízeň spousty skin care maniaků. Nejen proto, že za ní stojí Selena Gomez, ale hlavně díky tomu, že jde o kvalitní veganské produkty vyrobené ze surovin přírodního původu. Pokud bychom ti měli poradit jeden produkt, který máš od Rare Beauty vyzkoušet, bude to tekutá tvářenka. Je bohatě pigmentovaná a dodá pleti přirozený glow.

Rare Beauty, tvářenka
Zdroj: Sephora
Rare beauty soft pinch

Tělová mlha Sol de Janeiro

Jestli nevíš o tom, že potřebuješ tělovou mlhu, je to proto, že jsi ji ještě nezkusil*a. K čemu je vlastně dobrá? Hlavně k tomu, že tě v horkých dnech dokonale osvěží. Vůně má sice kratší životnost, ale právě v létě může být příjemnější než těžké parfémy. Tělová mlha Sol de Janeiro Braziliian Crush Body Fragrance Mist voní po pistáciích a slaném karamelu.

Sol de Janeiro, kosmetika
Zdroj: Sephora
tělová mlha sol de janeiro

Korektor Too Faced Born This Way

Stejně jako ti v létě nemusí vyhovovat těžké parfémy, není příjemné nosit ani silnou vrstvu make-upu. Když je horko, stačí použít kvalitní korektor, který zakryje nedokonalosti a případné kruhy pod očima. Korektor Coverage Concealer od Too Faced má vysoké krytí, snadno se roztírá a hydratuje pleť. Velmi praktický je aplikátor, který umožňuje nanášet produkt dvěma způsoby – plochá strana nanese silnější vrstvu, užší strana vytvoří tenké tahy.

Too Faced korektor
Zdroj: Sephora
korektor too Faced born this way

Polštářky pod oči Pixi DetoxifEYE

Jestli tě často trápí kruhy pod očima, máme pro tebe tip na produkt, který budeš milovat. Jsou to polštářky pod oči značky Pixi. Oceníš je hlavně po propařené letní párty, protože okamžitě eliminují otok očí a zanechávají pokožku očního okolí vyživenou a svěží. Složení je veganské, obsahuje složky přírodního původu.

Pixi, kosmetika
Zdroj: Sephora
Polštářky pod oči Pixi DetoxifEYE

Tekutý rozjasňovač Charlotte Tilbury

Oblíbená kosmetická značka Charlotte Tilbury je konečně dostupná i v české Sephoře. Podle nás stojí z její nabídky určitě za zmínku tekutý rozjasňovač Hollywood Flawless Filter, který pleti dodává glow efekt a dá se dobře použít také pro tónování make-upu. Jestli tě baví „no make-up make-up“, tohle je musthave, který musíš mít v kosmetické taštičce.

Charlotte Tilbury, kosmetika
Zdroj: Sephora
Tekutý rozjasňovač Charlotte Tilbury

Huda Beauty Easy Bake Loose Baking & Setting Powder

Lesklá pleť dokáže v letních měsících potrápit více než kdy jindy. Ale se sypkým pudrem Huda Beauty si s ní snadno poradíš. Má lehkou strukturu, která na pleti nevytváří dojem masky a udrží ji matnou. Je dostupný v různých barevných variantách, takže si snadno vybereš odstín, který bude dobře sedět tvé pleti.

Huda Beauty, pudr
Zdroj: Sephora
easy bake loosing baking & setting powder
Domů
Sdílet
Diskuse