Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořen redaktorem, ale jedná se o specifickou formu partnerství.
26. června 2024 v 15:30
Čas čtení 3:58
Richard Balog

10 nejkrásnějších bílých tenisek, se kterými se v davu neztratíš. Zkus vintage siluety s logem Nike nebo Y2K model Vans

10 nejkrásnějších bílých tenisek, se kterými se v davu neztratíš. Zkus vintage siluety s logem Nike nebo Y2K model Vans
MÓDA
Uložit Uložené

Letní sezóna je ideální dobou pro nákup bílých modelů. Nyní můžeš ušetřit dalších 15 % z ceny.

Každý má své oblíbené tenisky –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ať už jde o běžecké, basketbalové, nebo vintage. Žádná sbírka ovšem není kompletní bez bílých modelů, které představují základ stylového šatníku. Díky univerzálnímu vzhledu je můžeš nosit na stovky různých způsobů a tvým outfitům dodají šmrnc. 

Bílých tenisek není nikdy dost, a proto jsme připravili průvodce nejlepšími modely. Ať už preferuješ svěží a čistá provedení, nebo styly s barevnými prvky, v dnešním seznamu, který jsme vytvořili ve spolupráci s online obchodem Footshop, si přijdeš na své.

Jako bonus se slevovým kódem 15EXTRAFS ušetříš 15 % z ceny při nákupu nad 2 700 korun. Nabídka platí do 30. června.

Podívej se na kompletní nabídku obuvi, oblečení a doplňků v online obchodě Footshop
Pokud hledáš limitované módní kousky včetně tenisek, které jsou již vyprodané v klasických online obchodech, zkontroluj REFRESHER Market. Na jednom místě najdeš nejlepší nabídky od ověřených prodejců.

Nike Field General 82 SP 2 399 Kč

Tenisky, které společnost Nike vydala pro hvězdy amerického fotbalu v roce 1982, jsou zpět na scéně a způsobují poprask mezi milovníky vintage siluet i mladými lidmi se smyslem pro originální styl.

Doporučeno
Na co vyrazit ve Varech do kina: 12 nejlepších filmů, které letos musíš vidět Na co vyrazit ve Varech do kina: 12 nejlepších filmů, které letos musíš vidět 25. června 2024 v 16:00

Po ukázkových stylech s podpisem high end oděvní značky BODE je tentokrát k dispozici minimalistická bílá verze se svrškem z kůže a prodyšné textilie. Oranžová mezipodešev je přímým návratem k verzi z 80. let a obuvi přidává na sex-appealu. Cena je 2 399 korun. Pokud tě už omrzely samby, může jít o zajímavou alternativu.  

Nike Field General 82 SP
Zdroj: Footshop

Vans Hylane 2 799 Kč

K populární estetice Y2K neodmyslitelně patří také mohutné skateboardové tenisky. Modelová řada Vans Hylane je upravenou verzí siluety Upland z roku 1999 a má pravý retrovibe z přelomu tisíciletí. 

Dominantními prvky jsou vyšité podpisy značky, lesklý boční pruh, měkký jazyk a v neposlední řadě odolná gumová podrážka. Tenisky Vans Hylane perfektně transformují estetiku staré školy do moderního šatníku. Cena pod tři tisíce korun je snesitelná i pro studenty.

Doporučeno
Nikola ze Survivora: Mikýř mi daroval peníze na splnění snu, Martyho počínání se mě hrozně dotklo Nikola ze Survivora: Mikýř mi daroval peníze na splnění snu, Martyho počínání se mě hrozně dotklo 26. června 2024 v 8:00
Vans Hyaline
Zdroj: Footshop

Adidas Response CL 2 799 Kč

Společnost Adidas má ve svém portfoliu množství ikonických tenisek, které dlouhou dobu čekaly schované v archivech, aby následně ovládly ulice. Mezi novější trendy patří běžecká silueta Response CL, kterou si oblíbily celebrity včetně Bada Bunnyho (portorický interpret vytvořil vlastní verzi) či zpěvačky Karol G. 

Níže najdeš minimalistickou bílou verzi s jemnými šedými detaily. Jejich lehká konstrukce s koženými překrytími a síťovinovými panely je jako stvořená pro letní sezónu.

Adidas Response CL
Zdroj: Footshop
Doporučeno
Máš velká prsa a nemůžeš sehnat plavky? V těchto se budeš cítit pohodlně i sexy Máš velká prsa a nemůžeš sehnat plavky? V těchto se budeš cítit pohodlně i sexy 26. června 2024 v 14:00

Adidas Originals Samba OG 2 799 Kč

Tenisky Adidas Originals Samba jsme už rozebrali z každé strany, ale jelikož jejich sláva není ještě ani zdaleka u konce, vedení společnosti představuje další atraktivní variantu v OG tvaru. 

Designérský tým Adidas tentokrát vsadil na jednoduché schéma s dominantní bílou v podobě koženého základu, kterou doplňuje béžová špička ze semiše, krémové proužky s černými detaily a charakteristická gumová podrážka. Vyběhni v tomto fresh kousku do ulic a uvidíš, že všechny oči budou na tobě. Cena je 2 799 korun.

Adidas Originals Samba OG
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Stan Smith Lux 2 999 Kč

Model Adidas Originals Stan Smith Lux je oslavou kultovní klasiky, kterou nosil na tenisových kurtech Stan Smith. Tenisky jsou vyrobeny z pevné a odolné kůže, přičemž každý detail je navržen tak, aby podtrhoval dlouhověkost a luxus.

Vše od přeložených okrajů až po zesílené prošívání je navrženo tak, aby obuv vydržela dlouhá léta. Nechybí jim ani gumová podrážka odolná proti oděru, která zvládne každodenní nošení. Tmavě červený detail v podobě panelu s logem na patě je sladkou tečkou na skvělém designu.

Doporučeno
Metyou: Calinovi jsem poslal jeden song a vzal mě do labelu Metyou: Calinovi jsem poslal jeden song a vzal mě do labelu 26. června 2024 v 17:00
Adidas Originals Stan Smith Lux
Zdroj: Footshop

New Balance 302 3 249 Kč

V cenové kategorii kolem tří tisíc korun najdeš i modelovou řadu New Balance 302, která je pro nás synonymem nadčasové městské obuvi. Tenisky jsou postaveny na vysoké platformě a přinášejí čistý vzhled s lehkým nádechem retra, který snadno sladíš s džíny, šortkami i šaty.

Jediné, na co si musíš dát pozor, je, aby ti na jejich bílý kožený svršek nekápla káva při procházce městem.

New Balance 302
Zdroj: Footshop

Nike Air Peg 2K5 3 799 Kč

Přidej ikonické běžecké obuvi špetku retrostylu, spoustu pohodlí, atraktivní barevnou kombinaci a vzniknou tenisky Nike Air Peg 2K5, které najdeš v nabídce online obchodu Footshop. 

Nová verze v bílo-černém schématu má vzhled inspirovaný klasickými běžeckými styly Nike Air Pegasus z 80. let minulého století a disponuje prodyšným svrškem z lehké síťoviny s odolnými koženými překrytími. Model Nike Air Peg 2K5 bude ozdobou na polici tvých oblíbených každodenních tenisek. Díky slevě je koupíš za 3 039 korun včetně doručení.

Doporučeno
Tohle jsou nejvíc hot účesy léta: Cherry cola red jako Dua Lipa, sluncem políbené vlasy i beige blond Tohle jsou nejvíc hot účesy léta: Cherry cola red jako Dua Lipa, sluncem políbené vlasy i beige blond 27. června 2024 v 8:00
Nike Air Pegasus 2005
Zdroj: Footshop

New Balance 1906 4 199 Kč

Pokud jsi fanouškem tenisek s charakteristickým podpisem New Balance, máme pro tebe připravený ještě jeden tip – modelovou řadu s označením 1906 ve schématu s podtitulem „Sea Salt“, který je pokryt motivem černých teček. 

Silueta si získala popularitu díky své sofistikované vintage estetice a pohodlí, které poskytuje díky technologiím jako N-Durance nebo N-Ergy pro měkčí došlap či návrat energie. Tenisky New Balance 1906 můžeš mít ve sbírce za 4 199 korun. Tento styl určitě neuvidíš na každém, na to se můžeš spolehnout.

New Balance 1906
Zdroj: Footshop

Asics Gel-Terrain x Comme des Garçons 4 299 Kč

Mezi nejlepší novinky v nabídce online obchodu Footshop patří silueta Asics Gel-Terrain v monochromatické úpravě od módního domu Comme des Garçons.

Hlavní myšlenkou designérského týmu bylo zdůraznit klíčové detaily modelu – od odpružení Flytefoam až po speciální systém šněrování s knoflíkem. Tónovaný branding najdeš na jazyku, podrážce i z bočních stran. Bílé schéma podtrhuje luxusní vzhled se sportovním nádechem, ve kterém zvládneš projít celý New York bez bolesti.

Asics Gel-Terrain, Comme des Garçons
Zdroj: Footshop
Doporučeno
Nejdůležitější horor léta. Tiché místo: Den první je citlivý příběh v blockbusterovém hávu Nejdůležitější horor léta. Tiché místo: Den první je citlivý příběh v blockbusterovém hávu 27. června 2024 v 11:00

A Bathing Ape Bape Sta 2 M2 7 599 Kč

Některé tenisky získaly časem status legendy a model A Bathing Ape Bape Sta je jistě v seznamu. Tento styl má na boční části zvětšené logo STA, které je symbolem inovací a ambicí japonské streetwearové značky.

Při zachování klasických prvků, jako je například perforovaná špička, šněrovací kování se stříbrnou hlavou opice a svršek z prvotřídní kůže, jsou tenisky A Bathing Ape Bape Sta 2 M2 dalším přírůstkem do bohatého dědictví společnosti, kterou založil Nigo v roce 1994.

Pokud je pro tebe bílo-zelená varianta příliš odvážná, možná oceníš bílo-černé schéma, které je v prodeji za stejnou cenu.

A Bathing Ape Bape Sta M2
Zdroj: Footshop
Podívej se na kompletní nabídku obuvi, oblečení a doplňků v online obchodě Footshop
Doporučeno
Celý den jsem na festivalu na všechno říkala „ano“. Oslovila jsem muže cheesy balicí hláškou a dala si rave do ranních hodin Celý den jsem na festivalu na všechno říkala „ano“. Oslovila jsem muže cheesy balicí hláškou a dala si rave do ranních hodin 19. června 2024 v 13:00
Doporučeno
Jsem people pleaser a neumím říkat ne. Už dva roky se to učím. Během sexu, v práci i svým blízkým Jsem people pleaser a neumím říkat ne. Už dva roky se to učím. Během sexu, v práci i svým blízkým 16. června 2024 v 9:30
Doporučeno
Móda z festivalu: Na Metronomu vedly outfity ze sekáče i ze Sheinu. Návštěvnictvo si chválilo málo lidí v areálu Móda z festivalu: Na Metronomu vedly outfity ze sekáče i ze Sheinu. Návštěvnictvo si chválilo málo lidí v areálu 24. června 2024 v 14:00
Domů
Sdílet
Diskuse