Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. června 2024 v 13:42
Čas čtení 0:34
Ondřej Mrázek

VIDEO: Ben Cristovao, Mirai a David Koller lámou srdce v novém klipu

VIDEO: Ben Cristovao, Mirai a David Koller lámou srdce v novém klipu
Zdroj: Championship Music / Mojmír Ševčík
HUDBA BEN CRISTOVAO
Uložit Uložené

Singl Heartbreaker se dočkal oficiálního videoklipu. Skladba vyjde také na novém albu Bena Cristovaa v září 2024.

Silný text, který napsali Ben a Mirai, akcentuje dynamická hudební linka od talentovaného producenta Enthica s významným zapojením Davida Kollera. Ten do skladby přispěl živě nahranými bicími, které dávají skladbě další rozměr a v postavě Davida Kollera přináší milé překvapení mezigenerační i mezižánrové spolupráce.

Heartbreaker byl pro mě výzvou, jak natočit bicí do hodně zajímavé skladby. Baví mě i text, je drsnej, muzikantskej a naprosto lidskej,“ doplňuje David Koller. Na klip se můžeš podívat níže.

Skladba Heartbreaker je prvním singlem z chystaného alba Bena Cristovaa, které má vyjít v září 2024. Nahrávalo se v Praze a také v legendárních berlínských Hansa Tonstudios, místě spojeném s takovými jmény, jako jsou Depeche Mode, David Bowie nebo U2. „Pokračuju tak volně ve svým víc muzikantským projektu JEN TAK. Udělat zase víc žánrovou desku, zapojit do nahrávání svoji kapelu i skvělý hosty. Těším se na to,“ dodává Ben.

Klip k singlu HeartbreakerKlip k singlu HeartbreakerKlip k singlu HeartbreakerNový singl Heartbreaker
Zobrazit galerii
(5)
Domů
Sdílet
Diskuse