Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. června 2024 v 15:30
Čas čtení 1:54
Ella Petrová

Zažíváš právě svoji Carrie Bradshaw éru? Tady máš inspiraci na cool kousky, jež se objevily ve slavném seriálu

Zažíváš právě svoji Carrie Bradshaw éru? Tady máš inspiraci na cool kousky, jež se objevily ve slavném seriálu
Zdroj: HBO
MÓDA FASHION TIPY MAX SERIÁLY MÓDA TIKTOK
Uložit Uložené

Carrie Bradshaw aka fashion ikona. Tyhle trendy zavedla a dnes už jsou naprostý must-have.

Sex ve městě zaznamenal velký úspěch jak v době svého vydání, tak i dnes, kdy ho sleduje gen Z a naprosto jej miluje. Seriál momentálně válí i na TikToku, kde vzniká plno videí s různými ikonickými momenty ze seriálu, případně tam slečny popisují, jak právě zažívají svoji „Carrie Bradshaw éru“, ať už s ohledem na svou životní fázi, nebo třeba právě na to, jak seriál proměnil jejich fashion style.

Doporučeno
ŽEBŘÍČEK: Kteří slavní herci a herečky líbají nejhůř? Tohle na ně práskli jejich kolegové ŽEBŘÍČEK: Kteří slavní herci a herečky líbají nejhůř? Tohle na ně práskli jejich kolegové 14. června 2024 v 15:06

Přinášíme ti tak inspiraci toho, co obléknout, aby sis připadala jako Carrie. Tohle je jejích devět ikonických outfitů.

1/ Šedivé krátké šaty

Jednoduché, zato velice sexy. Upnuté šaty, k tomu podpatky, slušivou kabelku, ray-bany a je z toho dokonalý look, který působí velice nenuceně, přitom upoutá pozornost každého, kdo kolem tebe projde.

sex ve městě, Carrie
Zdroj: HBO

2/ Ikonická sukně

Tento outfit oblékla hlavní postava v samotném intru, kdy pobíhá po Manhattanu, a na konci kolem projíždí autobus s její fotografií, která je reklamou na její sloupek. Tato sukně je trochu odvážnější, ale když k ní přidáš basic tílko nebo body, shodí to tíhu nastrojenosti a velice prokoukneš. Podpatky jsou Carriinou neřestí. Krása někdy bolí.

sex ve městě, carrie
Zdroj: HBO

3/ Kabelka přes rameno

Velkým trendem je malá kabelka přes rameno, tahle je Fendi. V džínech ji viděli diváci a divačky ojediněle, ale když už, tak to stálo za to. K nim oblékla výrazné červené tílko a doplnila je bižuterií, zde svým ikonický náhrdelníkem, který nese její jméno.

sex ve městě, carrie
Zdroj: HBO
Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse