Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. června 2024 v 9:58
Čas čtení 0:52
Anna-Marie Hanzlíková

Deadpool & Wolverine má nakročeno k tomu zbourat kina. Dostal nečekanou výhodu

Deadpool & Wolverine má nakročeno k tomu zbourat kina. Dostal nečekanou výhodu
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY DEADPOOL & WOLVERINE FILM FILMY 2024 NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Do premiéry zbývá šest týdnů. A podle prvních odhadů má snímek s Ryanem Reynoldsem a Hughem Jackmanem zaděláno na to vydělat v kinech slušný balík peněz.

Nasvědčují tomu i odhady serveru The Quorum, který film začíná trackovat právě měsíc a půl před premiérou, jak informuje Deadline. Komiksovému blockbusteru přisuzuje 200 až 239 milionů dolarů za první víkend ve Spojených státech, což i redaktoři Deadlinu považují za ještě celkem opatrné odhady.

Doporučeno
Šokující i bolestivý. Máme za sebou první díl návratu Rodu draka, připrav se na velké emoce Šokující i bolestivý. Máme za sebou první díl návratu Rodu draka, připrav se na velké emoce 16. června 2024 v 16:00

Deadpool & Wolverine dostal od filmové asociace MP, která limity přístupnosti uděluje, rating R. Ten určuje, že se na film nepodíváš bez doprovodu rodičů, pokud jsi ještě neoslavil*a 17. narozeniny.

 

V této kategorii tak Deadpool & Wolverine s nejvyšší pravděpodobností trhne v tržbách rekord. Ten přitom drží jeho předchůdce, Deadpool z roku 2016, který tehdy vydělal za první víkend 132 milionů dolarů ve Státech. Film tak zřejmě překoná i druhou očekávanou novinku léta, pokračování oblíbené pixarovky V hlavě 2, která zvládla americký otvírák za 155 milionů dolarů a má nakročeno k tomu udělat kinařům po měsících bídy konečně trochu radost.

Deadpool & Wolverine pak celosvětově pomůže čerstvé rozhodnutí čínských úřadů, jež povolily snímku mít premiéru v zemi ve stejný den jako ve zbytku světa. Něco, co se doposud žádnému jinému Deadpoolovi nepovedlo a s čím neúspěšně bojovala i řada předchozích marvelovek. Druhý Deadpool, který měl v Číně premiéru několik měsíců po té světové a dorazil na tamější trh ve značně upravené PG-13 verzi, tam zvládl vydělat 40 milionů dolarů.

Premiéra je v Česku naplánována na 26. července.

Domů
Sdílet
Diskuse