Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. července 2024 v 18:15
Čas čtení 0:48
Anna-Marie Hanzlíková

Slavná zpěvačka si založila OnlyFans. Bude prodávat fotky svých chodidel

Slavná zpěvačka si založila OnlyFans. Bude prodávat fotky svých chodidel
Zdroj: WireImage/Joseph Okpako
OSOBNOSTI CELEBRITY ONLYFANS VELKÁ BRITÁNIE
Uložit Uložené

Někteří fanoušci si myslí, že zpěvačka Lily Allen má nejkrásnější chodidla na světě. Ověřit si to můžeš za dvě stovky měsíčně.

Založit si OnlyFans prý zpěvačce poradila její pedikérka. Rozpovídala se o tom v posledním díle svého podcastu Miss Me. Informuje o tom server Complex. „Mám paní, která mi dělá nehty. A ta mě informovala, že mám hodnocení pět hvězdiček na WikiFeet (stránka hodnotící chodidla celebrit, pozn. red.), což je poměrně vzácné. Ale ano, moje chodila jsou na internetu hodnocená poměrně vysoko,“ vylíčila v pořadu.

Doporučeno
„Děti mi zničily kariéru,“ prohlásila anglická popstar Lily Allen „Děti mi zničily kariéru,“ prohlásila anglická popstar Lily Allen 13. března 2024 v 9:48
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený BBC Sounds (@bbcsounds)

Právě na její radu, že tak může vydělat opravdu hodně peněz, nakonec devětatřicetiletá zpěvačka dala. Na OnlyFans si založila účet pod přezdívkou Lily Allen FTSE500. 

Své sledující tam teď láká ve svém instagramovém story. Na něm zachytila své nohy na dovolené v Římě před fontánou di Trevi. „La dolce feeta,“ dopsala jednoduše s proklikem na svůj účet.

Doporučeno
Skandál v Anglii. Dozorkyně si natáčela sex s vězněm, přivydělávala si na OnlyFans Skandál v Anglii. Dozorkyně si natáčela sex s vězněm, přivydělávala si na OnlyFans 3. července 2024 v 9:22

Nohy zakryla italskou vlajkou, zájemci a zájemkyně si celou fotku mohou prohlédnout na jejím účtu. Přijde je to na deset dolarů měsíčně, tedy v přepočtu asi 230 korun. Za tuhle částku kromě římského videa dostaneš celkem čtyři fotky a šest videí. 

Další obsah ale bude zřejmě přibývat. V podcastu zavtipkovala, že by se na něj mohla časem vykašlat a udělat kariéru jako chodidlová modelka. Tak uvidíme, jak se majitelce nejhezčích chodidel na WikiFeet byznys rozjede.

Domů
Sdílet
Diskuse