Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
13. března 2024 9:48
Čas čtení 0:44
Anna-Marie Hanzlíková

„Děti mi zničily kariéru,“ prohlásila anglická popstar Lily Allen

„Děti mi zničily kariéru,“ prohlásila anglická popstar Lily Allen
Zdroj: WireImage/Joseph Okpako
HUDBA FEMINISMUS MATEŘSTVÍ
Uložit Uložené

Jak jde dohromady mateřství a kariéra anglické popstar? Skloubit obě role nelze, rozpovídala se zpěvačka Lilly Allen.

Lily Allen se o roli mámy rozpovídala v pořadu Radio Times Podcast. „Nikdy jsem neměla plán, co se týče kariéry, ale ano, děti moji kariéru zničily,“ přiznala autorka hitů jako Smile nebo Fuck You.

Miluju je a až s nimi jsem kompletní, ale co se týče dráhy popové megastar, tak tu naprosto zničily,“ připustila zpěvačka. „Opravdu mě štve, když lidé říkají, že můžete mít všechno, protože upřímně řečeno, nemůžete,“ řekla osmatřicetiletá Britka, která po narození dětí svou hudební kariéru utlumila.

Doporučeno
„Politicky nekorektní. Sorry.“ Madonna na koncertě řekla vozíčkáři, aby se postavil „Politicky nekorektní. Sorry.“ Madonna na koncertě řekla vozíčkáři, aby se postavil 12. března 2024 12:59

Lily Allen je mámou dvou dívek, Ethel Mary se narodila v roce 2011, její mladší sestra Marnie Rose o necelé dva roky později. Už v té době Allen přiznávala poporodní deprese. Sama pochází z rodiny, ve které oba její rodiče pracovali v hudebním průmyslu. Dle svých slov nechtěla opakovat výchovu svých rodičů, kteří s ní kvůli náročné kariéře často nebyli.

Domů
Sdílet
Diskuse