Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
12. března 2024 12:59
Čas čtení 0:40
Veronika Ábelová

„Politicky nekorektní. Sorry.“ Madonna na koncertě řekla vozíčkáři, aby se postavil

„Politicky nekorektní. Sorry.“ Madonna na koncertě řekla vozíčkáři, aby se postavil
Zdroj: Getty Images/Frazer Harrison
HUDBA
Uložit Uložené

Nepříjemný okamžik se stal během koncertu na Celebration tour, která se v posledních dnech odehrává v Americe. Fanoušci natočili její omluvu.

Madonna během koncertu vyzvala fanoušky, aby se postavili a užili si s ní píseň. Všimla si ale jednoho muže v publiku, který seděl, a zeptala se ho, proč si nestoupne. Za okamžik si všimla, že je na invalidním vozíku.

Ve videu je Madonna zachycena, jak se návštěvníkovi koncertu omlouvá. „Aha, dobře. Politicky nekorektní, omlouvám se za to. Jsem ráda, že jsi tady,“ vzala zpěvačka svá slova zpět.

V průběhu Celebration tour se přihodilo několik dalších problémů. Jedním z nich byl pozdní začátek koncertu v New Yorku. Madonna se zpozdila o dvě hodiny. Nakonec zpěvačka čelila žalobě dvou fanoušků, kterým pozdní začátek zkomplikoval cestu domů. Její manažerský tým a promotér Live Nation se hájí tím, že pozdní start vznikl kvůli technickým problémům při zkoušce.

Doporučeno
Madonna čelí žalobě od fanoušků. Její koncert začal pozdě, způsobilo jim to komplikace Madonna čelí žalobě od fanoušků. Její koncert začal pozdě, způsobilo jim to komplikace 19. ledna 2024 15:19

Tour se koná po loňském odložení, kdy zpěvačka prodělala vážnou bakteriální infekci a byla hospitalizována. 

Domů
Sdílet
Diskuse