Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. července 2024 v 8:00
Čas čtení 3:33
Richard Balog

TOP outfity rapperů z Hip Hop žije. Yzomandias, Calin nebo Ektor v Gallery Dept., Timberlandu i Rolexkách

TOP outfity rapperů z Hip Hop žije. Yzomandias, Calin nebo Ektor v Gallery Dept., Timberlandu i Rolexkách
Zdroj: Matúš Zeťák
MÓDA ČESKÝ RAP MÓDA REFRESHER RAP
Uložit Uložené

Takto se oblékli účinkující na největší hiphopovou událost roku.

Léto je tu a s ním i festivaly. Zatímco v Česku sledujeme hlavně dění v Karlových Varech, na Slovensku zahájil prázdniny rapový víkend Hip Hop Žije na Zlatých Pískách, kam se už po jedenácté sjely tisíce návštěvníků. Na pódiu se představily české hvězdy v čele s Yzomandiasem, Ektorem, PTK a Calinem, kteří dostali fanoušky do varu, ale pochopitelně i domácí umělci jako Separ, Pil C, Majk Spirit, Luca Brassi10x, Gleb, Porsche Boy, Momo, Ego a skupina Nerieš.

Kromě dávky kvalitního rapu si umělci připravili parádní outfity složené z kousků největších módních domů i streetwearových značek. Nechyběly luxusní doplňky včetně šperků a hodinek za desítky tisíc eur. A my jsme pro tebe shromáždili výběr toho nejlepšího.

Pokud tě naše baví články o trendech, outfitech celebrit a limitovaných edicích tenisek zvaž, jestli nás můžeš podpořit předplatným v klubu REFRESHER+.  Získáš tak neomezený přístup k veškerému obsahu na našem webu a my budeme díky tvé podpoře moci dál připravovat fresh články.

Outfity z prvního dne festivalu

O perfektní start festivalu Hip Hop Žije 2024 se postaral Paulie Garand, který do Bratislavy přivezl energickou show. Jeden z našich oblíbených místních umělců nastoupil na pódium v jednoduchém outfitu s dominantním tričkem s podobiznou Diega Maradony od Supreme. Zbytek sladil s černými šortkami Carhartt WIP, klasickou baseballovou čepicí ve fresh modré a hip slunečními brýlemi.

Paulie Garand, Hip Hop Žije 2024
Zdroj: Matúš Zeťák

PTK na Hip Hop Live úspěšně debutoval a na pódiu předvedl nejen svůj vlastní koncert, ale také milionový hit BABY&BENZO s Yzomandiasem. Slovenským fanouškům se představil v luxusním perforovaném kompletu z dílen Amiri, který se skládal ze světlé košile s krátkým rukávem a stejně laděných šortek. Cena looku je přes 50 tisíc korun.

PTK, Hip Hop Žije 2024
Zdroj: Matúš Zeťák

Majk Spirit pokřtil v Bratislavě své poslední studiové album, novinku čLOVEk 2.0, ve velkém stylu, když odehrál nadupanou show v oversize tričku, které vytvořil ve spolupráci se značkou Reflection Petra Sýkory, a černých šortkách. Tenisky a ponožky jsou od módního domu Dior, hodinky od Audermars Piguet a sluneční brýle od Saint Laurent. Za cenu tohoto looku bys mohl*a mít v garáži hodně slušné auto...

Majk Spirit, Hip Hop Žije 2024
Zdroj: Matúš Zeťák

Ani Yzomandias nezůstal bez statusu módní ikony. Šéf značky Milion+ si večer prvního dne festivalu vyrazil v pečlivě vyladěném outfitu. Šortky s charakteristickým armádním maskáčovým vzorem od losangeleské značky Gallery Dept. doplnil řadou perel přes zadní kapsu, ikonickými workery Timberland s vlastní grafikou, černým tričkem a drahým náhrdelníkem s přívěskem, který doplnily náušnice s drahokamy.

Yzomandias, Hip Hop Žije 2024
Zdroj: Matúš Zeťák

K vrcholům prvního večera na Zlatých Pískách patřil koncert Ektora. Rapper, který plánuje vyprodat O2 arenu, přišel pobavit fanoušky nejposlouchanějšího hudebního žánru posledních let v pohodlném outfitu podepsaném Louise Vuittona. Svého úkolu se zhostil dokonale.

Ektor, Hip Hop Žije 2024
Zdroj: Matúš Zeťák

Asi nemusíme psát, kdo všechno strhl dav pro sebe a vypálil show jako z jiné dimenze... Ano, byl to Separ, který v domácím prostředí rozhýbal i bufetáře v zadní části sálu. Člen DMS si skvělou atmosféru užíval v tomto parádním černém outfitu, který doplnil kontrastními bílými botami s logem Timberland. Samozřejmě nechyběly ani zlaté švýcarské hodinky Rolex v hodnotě tisíců eur.

Jestli tohle Separ předvedl na festivalu Hip Hop Žije, jsme zvědaví, čím nás překvapí příští rok. Určitě to bude podobně epické.

Separ, Hip Hop Žije 2024
Zdroj: Matúš Zeťák

Outfity z druhého dne 

Mezi prvními účinkujícími, kteří odehráli svou show během druhého dne festivalu Hip Hop Žije 2024, byl Saul z uměleckého kolektivu WLVS.

Zástupce východního Slovenska má úplně jiný styl než většina rapové scény a na první pohled připomínal legendárního slovenského zpěváka Roba Grigorova. Saul nastoupil na pódium v šedé bundě s pruhovanou podšívkou, kterou doplnil základním černým tričkem, elegantními kalhotami s decentním vzorem a klasickým koženým páskem. Pobavily nás také jeho sluneční brýle s oranžovými skly.

Saul, Hip Hop Žije 2024
Zdroj: Matúš Zeťák

Svou typickou energickou show předvedl v Bratislavě i další oblíbený interpret z východu – Porsche Boy. Autor několika virálních hitů, jako je Stanko Lobotka nebo P***y Power, patří mezi fanoušky šusťákových souprav a jednu takovou předvedl i během sobotní noci. Šedý kousek doplnil metalickými slunečními brýlemi.

Porsche Boy, Hip Hop Žije 2024
Zdroj: Matúš Zeťák

S přibývajícími hodinami dorazila na hlavní stage Hip Hop Žije 2024 další hvězdná jména a nejoriginálnější outfit předvedl Pil C. Lukáš Kajanovič na bratislavskou zastávku vytáhl opravdu výjimečný outfit v podobě 1 of 1 modelu z dílen slovenské oděvní firmy Nehera, kterou znají i stylisté v Paříži a Tokiu.

Luxusní leteckou bundu a kalhoty ve světle hnědé barvě doplnil masivními botami Balenciaga Defender za více než 25 tisíc korun a slunečními brýlemi s logem Off-White. Takto se oblékají světové hvězdy hudebního průmyslu a my jsme rádi, že nám to Pil C ukázal i v domácím prostředí.

Pil C, Hip Hop Žije
Zdroj: Matúš Zeťák

Moment, kdy Pil C, Luca Brassi10x a Separ zahráli společný banger NENI STRE$S, byl jedním z vrcholů letošního ročníku Hip Hop Žije. Účinkující i diváci si vystoupení užili naplno a Luke se „strejdou“ pak pořídili tuhle parádní fotku. Druhý den festivalu zvolil Separ tričko s podpisem Vetements, diamantové hodinky Rolex a tenisky Balenciaga.

Pil C, Separ, Hip Hop Žije 2024
Zdroj: Matúš Zeťák

Gleb má svůj vlastní styl oblékání, který se vyznačuje širokými kalhotami, jedinečnými tvary tenisek, volnými tričky a pokrývkami hlavy. Esenci toho nejlepšího předvedl ružinovský rapper v sobotu večer, kdy si oblékl top s podpisem návrháře Ricka Owense, pytlovité kalhoty, durag a metalické sluneční brýle Oakley.

Gleb, Hip Hop Žije 2024
Zdroj: Matúš Zeťák

Festival Hip Hop Žije 2024 uzavřel Calin, který předvedl show plnou svých největších hitů, včetně skladeb Hannah Montana, Praha/Vídeň a nových skladeb z posledního alba. Umělec s více než 800 tisíci posluchači na Spotify nastoupil na pódium v jednoduchém outfitu sestávajícím z polokošile Polo Ralph Lauren s německým znakem, šortek a kšiltovky. Nejdražší položkou byly hodinky Rolex, které musí mít každý úspěšný rapper na světě.

Calin, Hip Hop Žije 2024
Zdroj: Matúš Zeťák
Domů
Sdílet
Diskuse