Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. července 2024 v 10:02
Čas čtení 0:40
Anna-Marie Hanzlíková

Kazmova ostuda ve Varech! Za co dostal pokutu?

Kazmova ostuda ve Varech! Za co dostal pokutu?
Zdroj: One Man Show/Bontonfilm/propagační amteriál
OSOBNOSTI CELEBRITY INFLUENCEŘI KAZMA MEZINÁRODNÍ FILMOVÝ FESTIVAL V KARLOVÝCH VARECH
Uložit Uložené

Kazma dorazil na filmový festival ve Varech a hned svým příjezdem vyvolal pozdvižení. Co se stalo?

Známý bavič totiž vjel, kam neměl. V jeho luxusním Lamborgini si ho okamžitě našla policie a napálila mu pokutu, jak informuje web  extra.cz, který získal i celé video incidentu.

Doporučeno
ŽEBŘÍČEK: Tohle jsou nejbohatší čeští youtubeři. Kdo bere desítky milionů ročně? ŽEBŘÍČEK: Tohle jsou nejbohatší čeští youtubeři. Kdo bere desítky milionů ročně? 3. července 2024 v 13:39

Kdo by čekal, že Kazma sklopil uši a pokorně vyčkal na dokončení procesu pokutování, pletl by se. Kazma se celou dobu ostentativně smál.

Celá situace přilákala také řadu přihlížejících. Kazma si dokonce stáhl střechu. Jeden z kolemjdoucích mu do ruky vrazil bankovku, kterou pokutu zaplatí. „Tady máš dvojku. Zaplatíš dvě stovky a 1800 si vyděláš. To je byznys, hoši. Tady máš. Zbytek si nech,“ pronesl ve viditelně dobrém rozmaru muž. 

Doporučeno
Mrakodrap v Ostravě má být nejvyšší budovou v Česku. Takto bude vypadat Mrakodrap v Ostravě má být nejvyšší budovou v Česku. Takto bude vypadat 28. června 2024 v 10:52

Rychle zase odešel, Kazma tak na něj nestihl pořádně zareagovat. „Kámo, vem si to zpátky,“ volal na něj už marně Kazma. „Co je? To si nech!“ odpověděl muž zatímco odcházel pryč. „To je ostuda,“ smál se kdosi z přihlížejících.

Kazma ve Varech vystoupil s hitem Cizí zeď, když jako překvapení vystoupil při koncertě Jakuba Děkana. Celý středeční incident si můžeš pustit na videu níže.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený 𝐄𝐱𝐭𝐫𝐚.𝐜𝐳 (@extra.cz)

Domů
Sdílet
Diskuse