Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
5. července 2024 v 11:30
Čas čtení 4:18
Richard Balog

Toto jsou TOP siluety tenisek, které koupíš ve výprodeji. Dopřej si moderní i vintage styl za skvělé ceny

Toto jsou TOP siluety tenisek, které koupíš ve výprodeji. Dopřej si moderní i vintage styl za skvělé ceny
MÓDA TENISKY
Uložit Uložené

V článku najdeš nejlepší kousky z nabídky online obchodu Footshop.

Hledáš nový pár tenisek za zlomek jejich původní ceny? Žádný problém. K dispozici je více než 1 000 párů od značek Adidas Originals, New Balance, Nike, Puma, Reebok nebo Asics. Vybrali jsme TOP 12 modelů pro muže i ženy z výprodejové nabídky online obchodu Footshop.

Kompletní nabídka obuvi, oblečení a doplňků v internetovém obchodě Footshop
Pokud hledáš limitované módní kousky včetně tenisek, které jsou již vyprodané v klasických online obchodech, zkontroluj REFRESHER Market. Na jednom místě najdeš nejlepší nabídky od ověřených prodejců.

Vans Old Skool Reissue 36 LX 1 799 Kč

Seznam otevíráme modelem Vans Old Skool Reissue 36 LX ve světle růžovém provedení s podtitulem „Milan Blush“, který je k dispozici v mužských i ženských velikostech. Jedná se o model, který je nejnovější verzí ikonických tenisek Vans Old Skool z roku 1977.

Designérský tým společnosti doplnil jemný kožený vzhled o lesklý saténový pruh z vnější strany a moderní technologie, díky čemuž jsou Vans Old Skool Reissue 36 LX vhodné nejen pro skateboard, ale také pro každodenní nošení.

Vans Old Skool Reissue 36 LX
Zdroj: Footshop

Vans Knu Stack 1 799 Kč

Ve výprodeji jsou také další atraktivní tenisky s charakteristickým podpisem značky Vans. V tomto případě přichází na scénu pořádný kus nostalgie z 90. let, jelikož modelová řada Knu Stack je redesignem klasické siluety Old Skool, který na rozdíl od originální verze stojí na vysoké podrážce. 

Vans Knu Stack mají populární retro prvky jako obrovský „side stripe“, nafouknutý vzhled včetně jazyku či extra široké tkaničky, které ti připomenou zlatou éru skateboardingu. Kromě atraktivního vzhledu nabízí také pohodlí, a to díky vylepšené vaflové podrážce. Díky slevě je získáš za přibližně 1 800 korun.

Vans Knu Stack
Zdroj: Footshop

Puma Suede XL 1 879 Kč

Tenisky Puma Suede XL jsou příjemným oživením původní verze modelu Suede a skvěle navazují na trend skateboardové obuvi s širokými tkaničkami, která vládne ulicím metropolí.

Silueta má charakteristickou DNA legendárního stylu, avšak i moderní vzhled díky nadrozměrnému měkkému límci, jazyku, širokým tkaničkám a hrubé podrážce s vroubkovanou texturou. Toto provedení má kvalitní semišový svršek ve světle hnědé barvě, který doplňuje tonální pruh a zlaté logo Puma. Pokud si model Suede XL pořídíš nyní, ušetříš 620 korun.

Puma Suede XL
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 '07 2 249 Kč

Hezký peníz nyní můžeš ušetřit i při koupi ikonického modelu Nike Air Force 1 '07 v atraktivním bílo–modrém schématu s jemně zažloutlou gumovou podrážkou, která dodala obuvi vintage vibe. Dopřej si maximální pohodlí během sportování nebo každodenního nošení. Díky perforovanému koženému svršku jsou tenisky vhodné i pro letní sezónu.

Nike Air Force 1 '07
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Adistar Cushion 2 379 Kč

Vyzkoušej reedici tenisek Adidas Originals Adistar Cushion, jejichž vzhled vychází z populárního běžeckého modelu z roku 2005. Ten byl původně určen k závodění, ale nyní je připraven zářit každý den.

Prodyšný síťovinový svršek umožňuje chodidlům dýchat, další vrstvy zase zvyšují celkovou odolnost obuvi a absorpční pěna Adiprene v zadní části zajišťuje pohodlí bez ohledu na to, zda se procházíš po městě, nebo běháš v parku.

Adidas Originals Adistar Cushion
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Gazelle Bold W 2 239 Kč

Oblíbená ležérní klasika s charakteristickým třemi proužky je zpět v novém neokoukaném designu. Tenisky Adidas Originals Gazelle Bold posunou tvůj každodenní styl na vyšší úroveň.

Z původně tréninkové obuvi 60. let je dnes ikona streetwearu, kterou můžeš nosit ve dne v noci. Díky konstrukci z prvotřídního semiše, kůže a gumové podrážky, která se skládá ze tří vrstev, jsou tyto vintage tenisky ve žluto–červeném schématu perfektní volbou pro jakoukoli příležitost. Bonusem je i rozumná cena těsně nad hranicí dvou tisíc korun.

Adidas Originals Gazelle Bold W
Zdroj: Footshop

New Balance 2002R 2 319 Kč

Od modelů s podpisem společnosti Adidas plynule přecházíme k trendy stylu New Balance 2002R, který si v posledních sezónách určitě viděl na spoustě známých tváří. 

Aktuálně se jedná o jeden z nejpopulárnějších modelů tenisek, který můžeš vlastnit. Ve zlevněné nabídce online obchodu Footshop nás oslovila varianta s podtitulem „Mushroom“, které dominují hnědé a šedé odstíny doplněné o světle oranžové akcenty kolem loga New Balance a v horní části paty. Obuv je vybavena moderními tlumícími prvky a svrškem z kombinace semiše, kůže a prodyšné síťoviny.

New Balance 2002R
Zdroj: Footshop

Nike Dunk Low Retro 2 149 Kč

Šťavnaté tenisky pro letní měsíce má ve svém portfoliu i společnost Nike, a to v podobě oblíbené siluety Dunk Low Retro zahalené do světlých tónů se žlutými a hnědými panely. 

Designérský tým z Oregonu zahalil klasické linie do odolné kůže s perforací v oblasti špičky. Dopřej si tenisky, které poslední desítky let formují povědomí o tom, co znamená být cool. Ušetřené peníze, v tomto případě 1 150 korun, můžeš utratit s přáteli večer ve městě.

Nike Dunk Low Retro
Zdroj: Footshop

Nike Zoom Vomero 5 2 599 Kč

Jeden z nejoriginálnějších a nejvíce cool modelů s logem Nike — takhle bychom charakterizovali sportovní siluetu Zoom Vomero 5.

Schéma „Light Armory Blue“ odráží metalické detaily a světle modré panely, díky čemuž budeš v ulicích k nepřehlédnutí ve dne v noci. V modelu Nike Zoom Vomero 5 si užiješ pohodlí a jednoduchý styl, který podtrhne tvé outfity. Využij slevu ve výši 35 % a doplň svou sbírku o tento atraktivní kousek od značky Nike.

Nike Zoom Vomero 5
Zdroj: Footshop

New Balance 1906 2 799 Kč

Do své sbírky můžeš přidat také model New Balance 1906, který budeš chtít nosit pořád. Obuv dostala název podle roku vzniku společnosti a vychází z běžeckých siluet ze začátku tisíciletí.

Svršek z kombinace syntetických tkanin a textilie je doplněn o podrážku N-ergy, která tlumí nárazy a zároveň je vybavena systémem Stability Web pro podporu klenby. Mezipodrážka Acteva Lite a odpružení ABZORB® poskytují pohodlí a stabilitu při každém kroku, který uděláš. Bonusem je odvážné schéma, kdy základ ve světlých tónech doplňují kontrastní fialové a růžové detaily.

New Balance 1906R
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Humanrace Samba  3 379 Kč

Výsledkem spolupráce mezi umělcem Pharrellem Williamsem, respektive jeho značkou Humanrace a značkou Adidas Originals jsou nápaditá provedení slavných siluet tenisek, která jsou oslavou dědictví německé sportovní ikony a moderního stylu. 

Perfektním příkladem je legendární model Samba, který Williams upravil podle současných trendů, díky čemuž získal jemné růžové detaily v podobě tří proužků, paty a vnitřku, ale také kožený jazyk po vzoru fotbalových kopaček z minulosti.

Pokud ti bylo za tenisky Adidas Originals Humanrace Samba líto utratit vysoký retail, jejich aktuální zlevněná cena tě možná přesvědčí.

Adidas Originals Humanrace Samba
Zdroj: Footshop

Reebok Energia Bo Kéts LTD x Botter 6 559 Kč

Na závěr seznamu jsme si nechali extravagantní model Reebok Energie Bo Kéts LTD v úpravě od pařížského módního domu Botter, který je inspirován vintage fotbalovými kopačkami a lezeckou obuví.

Složený jazyk je umístěn na asymetrickém šněrování vpředu, zatímco páska s logem obepíná tvarovanou podrážku z pružné tonální gumy. Pokud hledáš něco výjimečného, ​​tento luxusní kousek je správnou volbou.

Reebok Energia Bo Kéts LTD, Botter
Zdroj: Footshop
Prohlédni si kompletní nabídku obuvi, oblečení a doplňků v online obchodě Footshop
Domů
Sdílet
Diskuse