Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
8. července 2024 v 17:14
Čas čtení 0:33
Ella Petrová

Arrrrrrgh! Do Fortnitu konečně připlouvá kapitán Jack Sparrow

Arrrrrrgh! Do Fortnitu konečně připlouvá kapitán Jack Sparrow
Zdroj: Epic Games / Disney
TECH FORTNITE IPHONE JOHNNY DEPP MOBILNÍ HRY
Uložit Uložené

A nejen to, Epic Games Store a s ním i Fortnite se konečně vrací na iPhone a iPad.

Již brzy si budou moci hráči a hráčky Fortnitu zakoupit skin na kapitána Jacka Sparrowa. Na Piráty z Karibiku v nové podobě se můžeme těšit během letní akce All Sweat Summer, která započne 19. července. Tvář Johnnyho Deppa v roli Jacka Sparrowa bude součástí Cursed Sails Passu, jedná se o limitovaný battle pass s pirátskou tematikou.
 

Johnny Depp Piráti Karibiku
Zdroj: Disney


Balíček dorazí v bezplatné i prémiové verzi, obě s odměnami za postup hrou. Mezi ně patří zbraně a jiné předměty z filmu. K získání skina na Jacka Sparrowa je zapotřebí vlastnit prémiovou verzi. Fanoušci a fanynky mají tedy unikátní možnost zažít, jaké to je být pirátem.


Mnohé potěší i to, že se Fortnite vrací na iPhone a iPad. Dostupný bude v aplikaci Epic Games Store. Dlouhou dobu to byl problém, nakonec to však vyšlo. Fortnite totiž veřejně obvinil Apple, že mu brání ve spuštění vlastního obchodu.
 

Domů
Sdílet
Diskuse