Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek vznikl v rámci mediální spolupráce se společností Oktagon MMA.
10. července 2024 v 9:30
Čas čtení 1:34

Letní turnaj OKTAGON 59 poprvé na Slovensku: Prohlédni si zápas elit pod širým bratislavským nebem, toto je nabitý fight card

SPORT BOJOVÉ SPORTY MMA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Turnaj se vrací do slovenského hlavního města.

Letní měsíce patřily z pohledu OKTAGON MMA v posledních letech oblíbenému představení pod širým nebem na pražské Štvanici. S tradičním místem se žluto-černá organizace loni rozloučila unikátním způsobem – dvěma turnaji během dvou dnů. Jedinečná akce se nyní přesouvá na Slovensko. Sluneční paprsky, drinky a zejména vystoupení elitních bojovníků zažiješ už 20. července v Peugeot aréna v Bratislavě.

V hlavním městě našich sousedů tě nečeká jen nezapomenutelná show a super atmosféra pod širou oblohou. Přímo uprostřed klece budeš mít příležitost sledovat výběr toho nejlepšího, co rychle postupující evropský kolos nabízí. Vždyť o další zelené políčko do kariérní vizitky zabojují hned tři zápasníci patřící do elitní stovky světového žebříčku – Lucia Szabová (27.), Andreas Michailidis (83.) a Ronald Paradeiser (98.).

Zažitou součástí turnajů z dílny OKTAGON MMA je bonus za výkon večera. Zápasník ho může získat ukázkovým ukončením či výkonem, který fanoušky zvedne ze sedadel. Mezi absolutní rekordéry organizace v tomto směru patří již zmiňovaní Ronald Paradeiser a Lucia Szabová. Možnost vyrovnat se jim v této statistice mají Losene Keita a Ivan Buchinger. Mezi účastníky bratislavské karty se už z odměny ve výši 125 tisíc korun jednou radoval i Jonas Mågård.

 
 
 
Zobrazit tento příspěvek na Instagramu
 
 
 

A post shared by OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Silný fight card

Důkazem obrovské kvality blížící se červencové akce je seznam titulových vyzývatelů. Ve slovenské metropoli se představí hned osm hvězd se zkušenostmi z minimálně jedné bitvy o prestižní opasek. Na pětikolovou konfrontaci se už v minulosti připravovali Milan Ďatelinka, Jonas Mågård, Losene Keita, Ivan Buchinger, Ronald Paradeiser, Piotr Wawrzyniak a Petr Kníže.

Určitě se ti nevyplatí déle se zdržovat při koupi osvěžujícího drinku v bufetu. Jinak hrozí, že přijdeš o to nejpodstatnější, jelikož očekávaný OKTAGON 59 přivítá také trojici, jejíž doménou rozhodně nejsou přesčasy. Již několikrát zmíněný Ronald Paradeiser je držitelem druhého nejrychlejšího ukončení z aktivních zápasníků organizace (21 sekund).

Šestá příčka patří v tomto ohledu finalistovi loňského projektu Tipsport Gamechanger. Andreas Michailidis se přes semifinále prodral už za 33 vteřin. A o pouhých 10 sekund více potřebovala v roce 2020 neporažená Lucia Szabová, držitelka rekordu za nejrychlejší submisi.

Turnaj OKTAGON 59 přinese do Bratislavy dávku jedenácti atraktivních zápasů. Do akce se kromě již zmíněných jmen vrhne také domácí zápasnice Veronika Smolková (2:3), český střelec Radek Roušal (2:0) či obávaný bombardér Radovan Úškrt (8:4). Vstupenky na letní party přicházející přímo z pražské Štvanice jsou stále k dispozici v síti ticketportal.sk (nejlevnější vstupenka tě vyjde na 79 eur, tedy zhruba dva tisíce korun).
Vstupenky na Oktagon 59
Domů
Sdílet
Diskuse