Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. července 2024 v 16:12
Čas čtení 0:43
Ella Petrová

Muž vyrobil mýdlo ze svého vlastního tělesného tuku. Bere to jako další úroveň recyklace

Muž vyrobil mýdlo ze svého vlastního tělesného tuku. Bere to jako další úroveň recyklace
Zdroj: Unsplash / Sincerely Media / volně k užití
ZAJÍMAVOSTI ŽIVOTNÍ STYL
Uložit Uložené

Připomíná ti to něco? Že by Fight Club?

Třiadvacetiletý muž z Connecticutu se převtělil do postavy Brada Pitta z Klubu rváčů a přeměnil svůj vlastní tělesný tuk na mýdlo. Zveřejnil video o tom video na TikTok. Pokud se ti již nezvedá žaludek, tak na celý tento proces, můžeš mrknout tady:


Jedná se o influencera Roberta Tolppiho, kterého sleduje 1,5 milionu fanoušků a fanynek a jeho parketou je právě sdílení různých bizarních činností. Ve videu říká, že někomu to možná připadá nechutné, jiným vtipné. Klade důraz na to, že tento proces přináší nový level recyklace.

Doporučeno
Terka Pergnerka nám řekla svůj příběh. „Ve 13 letech mě máma prodala. Ve vězení seženeš drogy snáz než venku,“ vypráví Terka Pergnerka nám řekla svůj příběh. „Ve 13 letech mě máma prodala. Ve vězení seženeš drogy snáz než venku,“ vypráví 17. července 2024 v 13:00

Vše ho napadlo, když si v rámci liposukce nechal odstranit tuk. „Chystali se to vyhodit jako lékařský odpad,“ vzpomínal Tolppi. „Ale zeptal jsem se, jestli si to můžu nechat, protože jsem vždycky chtěl vyrábět mýdlo a nechtěl jsem plýtvat dokonale dobrým tukem,“ doplnil.
 


No, není to trochu podivné? Vytvářet něco, ze sebe samotného*samotné. Pravda je taková, že každý má různé koníčky. Tolppi nakonec uvedl, že je ze svého produktu nadšený. „Moje ruce jsou tak čisté a úžasně voní.“ Dá se říct, že se v podstatě myje sám sebou.

Doporučeno
Nejlepší filmy první poloviny roku 2024 podle českých diváků. Tyhle pecky musíš dohnat Nejlepší filmy první poloviny roku 2024 podle českých diváků. Tyhle pecky musíš dohnat 16. července 2024 v 17:13
Domů
Sdílet
Diskuse