Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
22. července 2024 v 15:06
Čas čtení 0:52
Anna-Marie Hanzlíková

Štěpán Kozub promluvil o svém zdraví. Fanoušky požádal o laskavost

Štěpán Kozub promluvil o svém zdraví. Fanoušky požádal o laskavost
Zdroj: Bontonfilm
OSOBNOSTI ČESKÉ FILMY DUŠEVNÍ ZDRAVÍ FILM MUŽSKÉ ZDRAVÍ ŠTĚPÁN KOZUB ZDRAVÍ
Uložit Uložené

Ostravský herec už před časem překvapil své fanoušky, když oznámil, že kvůli zdravotním potížím přerušuje kariéru. Jak se mu daří nyní?

Kozub se objevil na pražské premiéře filmu Zahradníkův rok. V rozhovoru pro Super.cz promluvil, jak je na tom zdravotně.

„Mám se velmi dobře, zdravotní stav se zlepšil. Mám vrozené plicní onemocnění, které se s prací zhoršilo, málo odpočinku, hodně práce. To mě dohnalo, byl jsem na nějakou dobu mimo hru. Po 14 dnech zhruba jsem naskočil do pracovního procesu a jsem dobrý,“ svěřil se reportérům. Ostatně ve zmiňovaném snímku Jiřího Havelky se Kozub také objevil.

Doporučeno
Móda z metra: Co nosí mladí lidé z Prahy během horkých letních dnů? Móda z metra: Co nosí mladí lidé z Prahy během horkých letních dnů? 21. července 2024 v 8:00
Doporučeno
Byla jsem na rande se sugar daddym: Chtěl mi posílat peníze každý týden a zaplatit mi nová prsa Byla jsem na rande se sugar daddym: Chtěl mi posílat peníze každý týden a zaplatit mi nová prsa 22. července 2024 v 13:00
Doporučeno
Tak šílený příběh, že podle něj udělali film s Margot Robbie. Přečti si o největších skandálech z olympijských her Tak šílený příběh, že podle něj udělali film s Margot Robbie. Přečti si o největších skandálech z olympijských her 22. července 2024 v 7:00

„Jsem ten typ člověka, kterého, kdyby si dal pauzu, by to mohlo zničit. Naskočil jsem do divadelního procesu. Nazkoušeli jsme novou komedii, divadlo mi chybělo,“ přiznává osmadvacetiletý Ostravan.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Štěpán Kozub (@stepankozub_official)

Kozub také prozradil, na čem právě pracuje. A právě pro svůj zamýšlený projekt potřebuje pomoc veřejnosti. Prosí o příběhy, které lidi sami zažily, svými slovy - které napsal sám život. „Mám takový nápad, jak by se pak tyto příběhy daly zpracovat do hrané podoby. Sbírám tak od lidí náměty. Přišlo mi toho spoustu a musím se přiznat, že některé jsou neuvěřitelné a jsou velmi zábavné. V hlavě si to teď skládám, a až bude pravý čas, tak vypustím, co bude dál,“ uvedl Kozub. 

V zábavném zpracování se Kozub osvědčil, tak uvidíme, jestli se novinka vyrovná úspěchu fenoménu Tři Tygři či Shoky & Morthy. 

Domů
Sdílet
Diskuse