Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. července 2024 v 13:00
Čas čtení 4:22
Richard Balog

Léto a fresh tenisky patří k sobě. Toto jsou momentálně nejvíce cool páry na trhu

Léto a fresh tenisky patří k sobě. Toto jsou momentálně nejvíce cool páry na trhu
Zdroj: REFRESHER Market
MÓDA MÓDA REFRESHER TENISKY
Uložit Uložené

Doplň svoji sbírku tenisek o jeden z těchto fresh modelů s podpisem renomovaných značek.

Pokud chceš být během léta fresh, kvalitní tenisky jsou základem úspěchu. A je-li tvůj oblíbený model již vyprodaný v klasických online obchodech, navštiv REFRESHER Market. Na jednom místě najdeš nejen klasiky, ale také limitované verze s podpisem známých návrhářů, umělců a dalších. 

Níže najdeš TOP styly s podpisem značek New Balance, Asics, Air Jordan nebo Adidas Originals, které můžeš mít ve sbírce a své letní outfity tak posunout na zcela nový level.

PROHLÉDNI SI VŠECHNY MODELY TENISEK, KTERÉ JSOU V PRODEJI PŘES REFRESHER MARKET
Pokud tě baví články o módních trendech, limitovaných teniskách, outfitech nebo inspirativních lidech, kteří vynikají v oděvním průmyslu, umění či kultuře, staň se členem klubu REFRESHER+ a získej tak přístup bez omezení k celému obsahu na webu.
Doporučeno
Byla jsem na rande se sugar daddym: Chtěl mi posílat peníze každý týden a zaplatit mi nová prsa Byla jsem na rande se sugar daddym: Chtěl mi posílat peníze každý týden a zaplatit mi nová prsa 22. července 2024 v 13:00

Adidas Originals Handball Spezial LT  2 294 Kč

Pokud máš na koupi nových letních tenisek určený rozpočet kolem 2 000 korun a je ti blízký vintage sportovní styl, sáhni po modelu Adidas Originals Handball Spezial LT, který přes REFRESHER Market koupíš za 2 294 korun. 

Jedná se o klasickou siluetu s logem Adidas Originals, která debutovala v roce 1979 a byla určena do haly pro profesionální házenkáře. Dnes je legenda zpět v podobě verze se svrškem z modrého semiše s bílými koženými překrytími a retro gumovou podrážkou, která je věrná originálu. Doplň své outfity o tento atraktivní kousek ve fresh schématu.

Adidas Originals Handball Spezial LT
Zdroj: REFRESHER Market

New Balance 530 "White-Blue"  2 467 Kč

Dokonalý letní vibe má i model tenisek New Balance 530 zahalený do svěžího bílomodrého schématu s metalickými odlesky, které jsou stále trendem ve sportovní obuvi.

Tyto retro běžecké tenisky, které původně vyšly v 90. letech minulého století, jsou nyní dostupné v odlehčené verzi ze syntetických materiálů s technologií ENCAP pro odpružení při chůzi a s odolnou gumovou podrážkou. V tomto případě se zažloutlým vintage vzhledem, který milujeme.

Stejně jako model Adidas Originals Handball Spezial LT, i tyto krásky s charakteristickým logem New Balance z bočních stran koupíš přes REFRESHER Market za méně než 2 500 korun.

New Balance 530
Zdroj: REFRESHER Market
Doporučeno
Terka Pergnerka nám řekla svůj příběh. „Ve 13 letech mě máma prodala. Ve vězení seženeš drogy snáz než venku,“ vypráví Terka Pergnerka nám řekla svůj příběh. „Ve 13 letech mě máma prodala. Ve vězení seženeš drogy snáz než venku,“ vypráví 17. července 2024 v 13:00

Asics Gel-1130 "Dark Neptune"  2 489 Kč

Slovy chvály nemůžeme a nechceme šetřit ani v případě retro běžecké obuvi Asics Gel-1130 v provedení „Dark Neptune“, která je jako stvořená pro letní sezónu. 

Nadčasová modelová řada vzdává hold sérii Gel-1000 a vyznačuje se podobnou estetikou, jakou má typ Asics Gel-Kayano 14. Tenisky spojují tradiční materiály s panely ze syntetické kůže, aby co nejvěrněji zapadly do moderní estetiky. Díky patentovanému odpružení Gel budeš jako na obláčku po celý den. 

Styl, který byl vyprodaný téměř ihned po uvedení do prodeje, koupíš přes REFRESHER Market za přibližně 2 500 korun včetně doručení.

Asics Gel-1130 „Dark Neptune“
Zdroj: REFRESHER Market

New Balance 1906R „Moonrock Silver“  3 999 Kč

Do portfolia fresh letních tenisek nepochybně patří také New Balance 1906R, které jsou velmi oblíbené i u nás v redakci. Na obrázku níže najdeš barevné provedení s podtitulem „Moonrock Silver“, kterému dominuje síťovinový základ v bílé barvě v kombinaci s černou konstrukcí, respektive logem New Balance a stříbrnými detaily po celém obvodu.

Klasická sportovní obuv dostala název podle roku vzniku společnosti New Balance a designově vychází z běžeckých tvarů nultých let. Model s atraktivní estetikou se vyznačuje výjimečnými technickými detaily, jako je odpružení Acteva Lite, tlumící systém N-ergy nebo technologie ABZORB SBS na patě.

New Balance 1906R „Moonrock Silver“
Zdroj: REFRESHER Market
Doporučeno
Sex v dlouhodobém vztahu nemusí být nuda. „Pokud se stane rutina ze sexu, je rutina i v samotném vztahu,“ říká odbornice Sex v dlouhodobém vztahu nemusí být nuda. „Pokud se stane rutina ze sexu, je rutina i v samotném vztahu,“ říká odbornice 15. července 2024 v 13:30

New Balance 1000 „Angora Moonrock“  4 199 Kč

V redakci jsme fanoušky obuvi s charakteristickým podpisem společnosti New Balance, a když v dubnu vyšla modelová řada s číselným označením 1000, byli jsme nadšeni. Verzi „Silver Metallic“ vlastníme ve sbírce a patří mezi naši oblíbenou každodenní volbu do práce. 

Minimálně stejně atraktivní je také varianta „Angora Moonrock“, která vkusně kombinuje světle béžové kožené tělo s jemnými odstíny modré, růžové a zelené – zde najdeš v podobě obrysů loga či oček šněrování. Pokud se ti tyto retro běžecké tenisky New Balance 1000 líbí, připrav si 4 199 korun.

New Balance 1000 „Angora Moonrock“
Zdroj: REFRESHER Market

Air Jordan 4 Retro "Military Blue"  4 490 Kč

Další model, který dodá tvým letním outfitům šťávu, je Air Jordan 4 Retro. Tento kousek je charakteristickým znakem kultury tenisek, který byl poprvé představen v roce 1989 spolu s nadlidskými výkony Michaela Jordana na hřišti a inovativním designem Tinkera Hatfielda.

Verzi „Millitary Blue“ charakterizuje bílá kůže v kontrastu s akcenty modré a šedé. Její přitažlivost přesahuje generace a ztělesňuje kombinaci výkonu a stylu, která se stala definicí odkazu značky Air Jordan. Každé opětovné vydání vzbuzuje mezi fanoušky nadšení a zachovává spojení s érou, když tenisky navždy překročily hranice basketbalového hřiště.

Air Jordan 4 Retro „Military Blue“
Zdroj: REFRESHER Market

Air Jordan 1 Low "Paris"  5 400 Kč

Zastoupení v dnešním seznamu má i nejikoničtější model tenisek s logem Jumpmana, a to Air Jordan 1 Low v jemném pastelovém schématu s podtitulem „Paris“.

Město módy a lásky patří mezi oblíbené metropole v nejvyšších kruzích společnosti Jordan Brand, a to nejen díky partnerství s fotbalovým týmem Paris Saint-Germain. Designérský tým v tomto případě zahalil univerzální siluetu AJ 1 do prémiové kůže a semiše, které doplňují reliéfní prvky. Výsledkem jsou nadčasové tenisky se vzhledem vhodným pro Paříž, které budou fungovat i v jiných městech.

Air Jordan 1 Low „Paris“
Zdroj: REFRESHER Market

Adidas Originals Samba Nylon "Wonder Clay" x Wales Bonner  6 789 Kč

Spolupráce mezi značkou Adidas Originals a návrhářkou Wales Bonner šlape jako švýcarské hodinky. Nejnovější verze modelu Samba Nylon nás posadila na zadek díky svému sexy vintage vzhledu i použitým materiálům.

Svršek je vyroben z hladké kůže v barvě „Wonder Clay“, zatímco překrytí ve tvaru písmene T přes špičku a panely kolem tkaniček jsou na tonálním semiši. Texturální kontrast mezi těmito materiály odráží detaily, které se nacházejí i v jiných produktech s podpisem Wales Bonner. V tomto vintage sportovním modelu zvládneš letní sezónu levou zadní.

Doporučeno
Úzkosti mě pronásledují na každém kroku, obírají mě o radost a klid. Jak vypadají a co na ně pomáhá? Úzkosti mě pronásledují na každém kroku, obírají mě o radost a klid. Jak vypadají a co na ně pomáhá? 23. července 2024 v 7:00
Doporučeno
Tak šílený příběh, že podle něj udělali film s Margot Robbie. Přečti si o největších skandálech z olympijských her Tak šílený příběh, že podle něj udělali film s Margot Robbie. Přečti si o největších skandálech z olympijských her 22. července 2024 v 7:00
Doporučeno
Sex v dlouhodobém vztahu nemusí být nuda. „Pokud se stane rutina ze sexu, je rutina i v samotném vztahu,“ říká odbornice Sex v dlouhodobém vztahu nemusí být nuda. „Pokud se stane rutina ze sexu, je rutina i v samotném vztahu,“ říká odbornice 15. července 2024 v 13:30
Adidas Originals Samba Nylon „Clay Royal“, Wales Bonner
Zdroj: REFRESHER Market

Air Jordan 3 Retro "Rio" x J Balvin  8 790 Kč

Kolumbijský zpěvák J Balvin si vzal do rukou model Air Jordan 3 Retro, který nejprve zahalil do světlých tónů s přívlastkem „Medellín Sunset“ (najdeš níže), aby později sáhl po opačném barevném spektru. Výsledkem je temná silueta s nepřehlédnutelnými detaily s označením „Rio“. 

Dominantní je především černá barva, která pokrývá celý základ z prémiové kůže. Na patě a mezipodešvi najdeš naopak pestré schéma i charakteristický odznak J Balvina. Perfektní letní obuv.

Air Jordan 3 Retro „Rio“, J Balvin
Zdroj: REFRESHER Market

Air Jordan 3 Retro "Medellín Sunset" x J Balvin 11 990 Kč

Kolumbijský umělec je součástí rodiny Jordan Brand od roku 2020, přičemž vlastní verzi modelu Air Jordan 3 Retro s podtitulem „Medellín Sunset“ poprvé odhalil již v květnu 2023. Tenisky však byly v prodeji až koncem září. 

Hudební hvězda zahalila legendární tenisky do odvážné a hravé barevnosti s ikonografií svého podpisu na patě. Součástí vydání byla také doprovodná kolekce oblečení. Původní cena tenisek byla 250 dolarů. Přes REFRESHER Market je koupíš za výrazně vyšší cenu, ale jsou opravdovou pastvou pro oči.

Air Jordan 3 Retro „Medellín Sunset“, J Balvin
Zdroj: REFRESHER Market
PROHLÉDNI SI VŠECHNY MODELY TENISEK, KTERÉ JSOU V PRODEJI PŘES REFRESHER MARKET
Doporučeno
Byl jsem se podívat v krematoriu na zpopelňování těl: „Je to hnusný byznys s mrtvolami,“ říká ředitel Byl jsem se podívat v krematoriu na zpopelňování těl: „Je to hnusný byznys s mrtvolami,“ říká ředitel 11. července 2024 v 7:00
Domů
Sdílet
Diskuse