Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
3. srpna 2024 v 17:11
Čas čtení 0:50
Anna Vondráková

Charli XCX a Billie Eilish podpořily oběti domácího násilí. Spodní prádlo z nového klipu věnovaly charitě

Charli XCX a Billie Eilish podpořily oběti domácího násilí. Spodní prádlo z nového klipu věnovaly charitě
Zdroj: Getty Images/Billie Eilish
OSOBNOSTI BILLIE EILISH DOMÁCÍ NÁSILÍ
Uložit Uložené

Na konci videoklipu Guess obě zpěvačky doslova zasypou tisíce kusů spodního prádla, v závěrečných titulcích se poté diváci mohou dozvědět, co se s prádlem stalo.

„Veškeré nenošené spodní prádlo bude věnováno obětem domácího násilí prostřednictvím organizace I Support the Girls,“ je napsáno v titulcích písmem zbarveným do neonově zeleného odstínu, jenž je typický pro Charlie XCX. Upozornil na to server Variety.

„Dnes má Charli XCX narozeniny, ale největší dárek dala ona NÁM,“ napsala charitativní organizace na sociálních sítích s tím, že jim obě zpěvačky věnovaly přibližně 10 000 kusů spodního prádla. „Jsme tak neuvěřitelně vděční za obrovský dar,“ dodala.

Remix písničky Charlie XCX Guess, ve kterém se objevila Billie Eilish, zatím za jeden den nasbíral na YouTube přes čtyři miliony zhlédnutí. Oznámení této spolupráce se přitom objevilo jen několik hodin před premiérou nové verze písně a videoklipu.

Doporučeno
Influencerky propagují kolageny, které slibují zázraky. Stojí ale za svou často vysokou cenu? Rozhodli jsme se to zjistit Influencerky propagují kolageny, které slibují zázraky. Stojí ale za svou často vysokou cenu? Rozhodli jsme se to zjistit 2. srpna 2024 v 13:00

I Support the Girls je nezisková organizace, která vznikla v roce 2015. Shromažďuje dary nových a použitých podprsenek a nepoužitých balíčků dámských hygienických potřeb pro dívky a ženy bez domova. Vznikla ve sklepě jedné ženy v domě v Marylandu a nyní má už pobočky po celém světě.

Domů
Sdílet
Diskuse