Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Smarty.cz.
26. srpna 2024 v 13:30
Čas čtení 1:39
Sponzorovaný obsah

Potřebuješ výkonný počítač na WoW nebo Cyberpunk? Smarty nabízí herní PC pod 20 tisíc korun

Potřebuješ výkonný počítač na WoW nebo Cyberpunk? Smarty nabízí herní PC pod 20 tisíc korun
Zdroj: Refresher
TECH NOTEBOOKY TIP NA HRY
Uložit Uložené

Jestli hledáš počítač se skvělým poměrem ceny a výkonu, tyhle by tě mohly zaujmout.

Rád*a paříš klasiky jako je WoWko, LoLko či The Sims, nebo ses zrovna ponořil*a do hraní EA Sports FC 24?  Máme pro tebe tip, jak si to ještě víc užít. Vyzkoušej počítače, které používají i známí streameři.

Počítače TIGO od Smarty.cz sestavuje tým odborníků v Praze. Nabízí neuvěřitelný výkon za bezkonkurenční cenu, proto se není čemu divit, že na nich hrají i čeští streameři jako Agraelus, kterého na platformě Twitch sleduje více než 700 tisíc fanoušků.

Doporučeno
Toto je 25 nejvlivnějších influencerů a influencerek světa Toto je 25 nejvlivnějších influencerů a influencerek světa 29. srpna 2024 v 18:01

Nová sestava z řady TIGO Gamer představuje skvělý poměr mezi výkonem a cenou. Aktuálně je v nabídce za zaváděcí cenu 19 990 korun. Nezáleží na tom, jestli máš ambici lámat světové herní rekordy nebo jsi jen příležitostný hráč. Plný prožitek ze hry se všemi detaily a bez stresu, jestli se tvoje zařízení nezasekne uprostřed dobrodružství, si zaslouží každý. Full HD rozlišení by dnes už mělo být samozřejmostí a krok vedle neudělají ani ti, kteří hledají spolehlivého parťáka pro náročnější programy, třeba na vytváření grafiky nebo tvorbu videí.

kup si tigo gamer za zvýhodněnou cenu

Styl, výkon a bezkonkurenční cena

A jak to vypadá uvnitř počítače TIGO Gamer? Kombinace grafické karty NVIDIA GeForce RTX 4060 8 GB GDDR6, procesoru AMD Ryzen 5 5500 a 16 GB RAM na Kingston FURY Beast poskytuje spolehlivý výkon pro náročné programy. Za zmínku rozhodně stojí i 1 TB místa na rychlém SSD disku s rychlostí čtení až 3500 MB/s a rychlostí zápisu až 2100 MB/s. Je tedy jisté, že TIGO Gamer svým výkonem určitě nezklame.

Výkon počítače je samozřejmě zásadní parametr, ale i u technických věcí vybíráme zároveň očima. O to, aby TIGO Gamer nebyl zklamání ani na pohled, se designeři ve Smarty postarali. Stylové černé šasi v kombinaci s modrofialovými světelnými efekty dělá z TIGO Gamer nepřehlédnutelné zařízení. Eleganci podtrhuje boční průhled do těla počítače.

Spolehlivý support od českého výrobce

Řada počítačů TIGO Gamer pochází stejně jako ostatní počítače této značky z dílny českých odborníků. Zákazník se může spolehnout na individuální přístup a rychlé řešení případných reklamací. A protože si odborníci ze Smarty za svou prací stojí, tak na všechny počítače TIGO poskytují tříletou záruku.

Smarty je parťákem i pro náročné uživatele. Vychází jim vstříc třeba tím, že nabízí řady sestav s názvy Gamer Pro, Ultimate nebo Legend, které obsahují střeva i pro náročnější nebo dokonce až hardcore hráče. TIGO také přináší jedinečnou možnost sestavení počítače na míru: zákazník si v TIGO konfigurátoru zvolí parametry a konkrétní komponenty, a pak se už jen může těšit, až svůj vysněný počítač ukáže svým přátelům.

Domů
Sdílet
Diskuse