Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořený redaktorem, ale jde o specifickou formu partnerství.
26. srpna 2024 v 12:00
Čas čtení 5:02
Richard Balog

Posuň svůj běh na vyšší úroveň v botách Hoka®, On, New Balance nebo adidas

Posuň svůj běh na vyšší úroveň v botách Hoka®, On, New Balance nebo adidas
MÓDA
Uložit Uložené

Tyhle tenisky za tebe sice 5 kilometrů neodběhnou, ale možná nastartují tvou vášeň pro pravidelný pohyb.

Běh je jednou z nejlepších sportovních aktivit, které můžeš ve volném čase provozovat, a s kvalitními teniskami posuneš svoje výkony na vyšší úroveň. Proto sáhni po botách, které jsou lehké, podpůrné, tlumí nárazy a mají dobrou přilnavost k povrchu.

V internetovém obchodu Footshop najdeš všestranné modely od specializovaných značek, jako je Hoka® nebo On, i odvážně barevné verze futuristických modelů, které jsou nabité technologiemi od adidasu, respektive Y-3.

P. S. Upozorňujeme tě také na nový přírůstek do portfolia produktů, a to na vybavení od pařížské značky Satisfy, kterou v roce 2015 založil Brice Partouche. Patří k tomu nejlepšímu na trhu.

Podívej se na kompletní nabídku oblečení, obuvi a doplňků v internetovém obchodu Footshop.
Ceny a dostupnost produktů jsou aktuální v době psaní článku. S postupem času se mohou změnit.
Pokud hledáš limitované módní kousky včetně tenisek, které jsou v tradičních internetových obchodech vyprodané, podívej se na REFRESHER Market. Najdeš zde nejlepší nabídky od ověřených prodejců na jednom místě.

Hoka® Clifton 9 – 3 799 Kč

Společnost Hoka® patří v posledních letech k předním výrobcům sportovního a běžeckého zboží a dominuje zejména v oblasti obuvi. V internetovém obchodu Footshop je k dispozici několik modelů tenisek s logem Hoka® a typickým objemným vzhledem, z nichž jsme vybrali dvojici nejprodávanějších.

Model Hoka® Clifton 9 přináší novou generaci oceňované obuvi, která je lehčí a má lepší tlumení nárazů než kdykoli předtím. Navíc eliminuje hmotnost a přidává 3 milimetry výšky v mezipodešvi, což přináší zážitek při každém kroku. Prodyšný pletený svršek je zahalen do světle hnědého schématu s pastelovými akcenty oranžové, růžové, modré a zelené barvy.

Velmi pěkně vypadá také světle fialová verze.

Hoka® Clifton 9
Zdroj: Footshop

Reebok Floatzig Adventure 1 3 999 Kč

Značka Reebok se pouští do boje s nejznámějšími výrobci běžeckého vybavení, a to s modelem Floatzig Adventure 1, který je k dispozici v nepřehlédnutelných provedeních.

Jedná se o lehkou a všestrannou běžeckou obuv pro všechny outdoorové nadšence, kteří ocení styl ve sportu. Model Reebok Floatzig Adventure 1 je vhodný jak na silnici, tak na trail. Po celé délce je opatřený flexibilní pěnou Floatride Energy, která poskytuje lehké odpružení a návratnost energie. Gumová podrážka se šikmými výstupky ti pomůže udržet se na nohou při stoupání do kopce a prudkých sestupech.

Plný počet bodů udělujeme také verzi s duhovou podrážkou, která je v prodeji za stejnou cenu.

Reebok Floatzig Adventure 1
Zdroj: Footshop

adidas Adizero Boston 12 3 899 Kč

Tenisky značky adidas nemohou v seznamu chybět. Jako první se podíváme na model adidas Adizero Boston 12, který je určen pro běžce s vysokým tempem na střední až dlouhé vzdálenosti.

Futuristické tenisky jsou pojmenované po slavném bostonském maratonu a mezi jejich charakteristické vlastnosti patří části Energrods 2.0. obsahující skelná vlákna, která omezují ztrátu energie. Dále ultralehká mezipodešev s odpružením Lighstrike nebo odolná pěna Lightstrike 2.0 EVA, díky níž jsou rychlé a pevně drží na noze.

Černé schéma s kontrastními oranžovými a růžovými detaily vypadá božsky, ale v nabídce je také bílo-černo-červená verze

Adidas Adizero Boston 12
Zdroj: Footshop

New Balance Fresh Foam X More 3 999 Kč

Boty s logem ve tvaru písmene „N“ na obou stranách máme spojené především s lifestylovými modely, ale inženýři v laboratořích New Balance mají ve svém portfoliu i čistě běžecké tenisky, které si zamiluješ.

Typ New Balance Fresh Foam X More je speciálně vyroben pro příležitostný trénink na asfaltu a tvrdém povrchu. Šedozelený svršek je vyroben z měkké, prodyšné a bezešvé lepené síťoviny, která se přizpůsobí každému chodidlu, zatímco mezipodešev využívá technologii Fresh Foam X – měkkou pěnu s laserem vyřezávanou perforací, aby poskytovala oporu a plynulý pohyb.

Pro ženy je k dispozici stejná verze s růžovým svrškem.

New Balance Freshfoam More
Zdroj: Footshop

Hoka® Bondi 8 3 779 Kč

Druhý model z dílny Hoka® se jmenuje Bondi 8 a je to nízká běžecká bota prémiového stylu na charakteristické vysoké mezipodešvi, která při pohybu zajišťuje měkký a odpružený došlap. Svršek v šedé barvě s černým logem je vyroben z recyklovaného polyesteru s perforací, díky čemuž je maximálně prodyšný. Kromě funkčnosti má i velmi svěží, městský vzhled.

Na rozdíl od výše uvedených modelů lze Hoka® Bondi 8 snadno kombinovat v rámci každodenního oblečení.

Hoka® Bondi 8
Zdroj: Footshop

New Balance 1080 V13 – 4 859 Kč

V nabídce značky New Balance nás zaujal ještě jeden styl běžeckých tenisek, a to model 1080 V13, který je určen pro běh na tvrdém povrchu.

Jedná se o vlajkový model bostonské společnosti, který váží pouhých 261 gramů a je vybaven podrážkou s technologií Fresh Foam X. Vylepšená gumová podrážka zajišťuje ještě větší přilnavost, pohodlí při běhu a měkčí dopad na tvrdý povrch. Plynulejší pohyb tak poskytuje pocit dodatečné flexibility.

Zdolat každý kilometr během tréninku bude v botách New Balance 1080 V13 o něco snazší. Za necelých 5 tisíc korun získáš jedny z nejlepších běžeckých tenisek.

New Balance 1080 V13
Zdroj: Footshop

On Cloudmonster 2 3 999 Kč

Švýcarští inženýři ze společnosti On přišli s několika perfektními běžeckými teniskami pro různé typy povrchů, ale my jsme si zamilovali model Cloudmonster 2.

Tento jedinečný model s velmi odvážným designem je díky své unikátní vzduchem vyztužené mezipodešvi jako stvořený pro překonávání limitů. Přilnavý svršek ze syntetické tkaniny přijme tvoje chodidlo jako jeho pilotní formule, a až vyrazíš na trať, poznáš, jaké to je vyhrát velkou cenu.

Bílo-černé schéma se k siluetě On Cloudmonster 2 skvěle hodí. Vyzkoušíš je na vlastní noze? Určitě nebudeš litovat.

On Cloudmonster 2
Zdroj: Footshop

adidas 4DRWD 4 5 499 Kč

Vedení značky adidas investuje spoustu peněz, času a energie do vývoje nových technologií, které posouvají možnosti obuvi na jinou úroveň. Dokonalým příkladem je běžecký model tenisek s názvem 4DRWD 4, který si můžeš v internetovém obchodu Footshop zakoupit ve dvou barevných provedeních. Nás zaujala bílo-černá verze.

Tenisky jsou vyrobeny ze směsi recyklovaných a obnovitelných materiálů pomocí 3D tisku, což ukazuje velký technologický pokrok německé sportovní ikony. Mezipodešev 4D tlumí nárazy, podporuje pohyb vpřed a umožňuje plynulý přechod mezi dopadem na zem a odrazem. Lehký textilní svršek dokonale padne a zvyšuje nejen pohodlí, ale také stabilitu, takže můžeš bez omezení vyrazit do ulic.

Adidas 4DRWD 4
Zdroj: Footshop

adidas Adizero Adios Pro 3 6 299 Kč

Jsme nadšeni, jakým směrem se ubírají nové styly běžeckých bot s výraznými třemi pruhy po stranách. Inženýři a designéři značky adidas si zaslouží poklonu a obdiv.

Stačí se podívat na model Adizero Adios Pro 3, který odráží vyspělost značky. Bota váží pouhých 223 gramů a je špičkovým běžeckým produktem z řady Adizero Racing. Jsou navrženy speciálně pro sportovce, aby dosahovali neuvěřitelných výkonů. Tenisky jsou vybaveny díly Energyrods 2.0 s karbonovou výplní, které jsou lehké a zároveň tuhé, takže každý krok je svižný a efektivní. Odpružení Lightstrike Pro je tvořeno dvěma vrstvami nejodolnější pěny, která pomáhá zachovat energii při dlouhých bězích. To celé se nese na tenké přilnavé gumové podrážce, která poskytuje silnou trakci na mokrém i suchém povrchu.

Pokud se ti výjimečný model Adidas Adizero Adios Pro 3 líbí, připrav si 6 299 Kč.

Adidas Adizero Adios Pro 3
Zdroj: Footshop

Y-3 Prime X 2 Strung 9 999 Kč

Poslední a nejdražší styl běžeckých tenisek na dnešním seznamu je z řady Y-3, která spadá pod značku adidas a v jejímž čele stojí návrhář Yohji Yamamoto. Podpis tohoto slavného Japonce je vidět i na modelu Prime X 2 Strung, který může být tvůj za 10 tisíc Kč.

Tenisky posouvají technickou preciznost na vyšší úroveň. Jsou vyrobeny z inovativní textilie STRUNG, která mění data v dynamický materiál, přizpůsobuje se noze a reaguje na její zpětnou vazbu při pohybu. Mají přiléhavý střih v atraktivním žlutém odstínu s tmavě červenými detaily, jsou vybaveny superlehkou pěnovou mezipodešví Lightstrike Pro, která zajišťuje větší rychlost a jejich svršek je spojen s pryžovou podrážkou Continental™ s karbonovými díly Energyrods.

Neříkáme, že v tomto modelu budeš běhat jako čerstvý olympijský vítěz Noah Lyles, který touží po vlastní siluetě tenisek, ale rozhodně ti pomohou k lepším výkonům.

Y-3 Prime X 2 Strung
Zdroj: Footshop
Podívej se na kompletní nabídku oblečení, obuvi a doplňků v internetovém obchodu Footshop.
Domů
Sdílet
Diskuse