Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
dnes 2. října 2024 v 11:03
Čas čtení 0:38
Karolína Uličná

Mládě tučňáka Pesto se stalo hitem internetu. Navštívila ho i Katy Perry

Mládě tučňáka Pesto se stalo hitem internetu. Navštívila ho i Katy Perry
Zdroj: SEA LIFE Melbourne
ZAJÍMAVOSTI KATY PERRY
Uložit Uložené

Katy svou návštěvu zdokumentovala na video. Na záběrech z akvária je vidět, jak před Pestem tančí.

V akváriu v australském Melbourne žije neobyčejný tučňák. Pesto je tučňák patagonský, známý také jako tučňák obrovský. Rozkošné mládě tučňáka chlupatého se díky své neobvyklé velikosti a roztomilosti okamžitě stalo virálním.

Doporučeno
Simpsonovi odvysílali finální epizodu. Neboj, ve skutečnosti se o konec seriálu nejednalo Simpsonovi odvysílali finální epizodu. Neboj, ve skutečnosti se o konec seriálu nejednalo 1. října 2024 v 11:11

Pestovi je teprve 9 měsíců a už teď váží víc než jeho rodiče dohromady. V současné době váží neuvěřitelných 21 kilogramů, a to díky svému apetitu, kdy denně spořádá 25 ryb, uvádí Sea Life Melbourne. Kombinace dobrých genů a zdravých rodičů vysvětluje jeho současnou váhu. Pesto je tak oficiálně největším mládětem, které v australském akváriu měli. Díky tomu se stal velkým hitem mezi návštěvníky i fanoušky.

Obří tučňák si získal pozornost po celém světě a lidé se na něj jezdí dívat z celého světa. Zrovna nedávno navštívila akvárium dokonce i Katy Perry, která mimo jiné dostala ponožky s motivem tučňáka. Z návštěvy natočila video, které má již přes 4 miliony zhlédnutí.

Domů
Sdílet
Diskuse