Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
4. října 2024 v 7:00
Čas čtení 0:49
Ella Petrová

James Blunt si možná změní jméno na James Cunt. Ve videu vysvětluje bláznivý nápad

James Blunt si možná změní jméno na James Cunt. Ve videu vysvětluje bláznivý nápad
Zdroj: TASR/Michal Svítok
OSOBNOSTI CELEBRITY HUDBA
Uložit Uložené

James Blunt se možná přejmenuje. Jestliže se totiž jeho album Back to Bedlam znovu stane nejposlouchanějším, je ochoten si změnit jméno na jakýkoli název, který si u lidí získá největší popularitu.

Britský zpěvák vybízí fanoušky a fanynky, že je právě v jejich rukou to, jak se bude jmenovat. „Máte možnost mi absolutně zk**vit život,“ říká v příspěvku na síti X.

Doporučeno
Kůže bílá jako sníh? V nové Sněhurce bude původ jména princezny jiný, vysvětluje herečka Kůže bílá jako sníh? V nové Sněhurce bude původ jména princezny jiný, vysvětluje herečka 3. října 2024 v 15:45

Album Back to Bedlam vydal před 20 lety, přesně 11. října 2004, a jeho úspěch byl raketový. Stalo se nejprodávanější deskou ve Velké Británii, svůj podíl na tom měly hlavně hity You’re Beautiful či Goodbye My Lover.
 
James Blunt se tak rozhodl, že v rámci kulatého výročí desku vydá znovu. Na sociální síti X ji propagoval tak, že pokud se dostane na první místo poslechovosti, změní si jméno na návrh s nejvíce lajky pod jeho příspěvkem. Doplnil, že jen díky svým fanouškům a fanynkám je tam, kde je, a proto se jim chce odvděčit.
 


„Za dobu mé kariéry mě nazývali různými jmény: nejvíce nenáviděný muž v pop music, James Beige, James Cunt. Není pochyb, že tohle je nejdůležitější demokratický moment roku,“ uvedl.
 
No a jaké jméno zvítězí? Nejvíce oblíbeným se stal Blames Junt, Jimmy Savile či Blunty McBluntface. Tak schválně, jak to dopadne.

Domů
Sdílet
Diskuse