Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
včera 27. října 2024 v 15:04
Čas čtení 1:14
Aneta Gospičová

Mishala z Love Islandu se zúčastnila Diddyho pověstné white party. Na afterparty mohla jít jen polonahá

Mishala z Love Islandu se zúčastnila Diddyho pověstné white party. Na afterparty mohla jít jen polonahá
Zdroj: Gareth Cattermole/Getty Images
ZAJÍMAVOSTI INFLUENCEŘI LOVE ISLAND
Uložit Uložené

Bývalá účastnice reality show prozradila, jak celý večer probíhal.

Zpěvačka, modelka a bývalá účastnice reality show Love Island Mishala Orth se před rokem a půl zúčastnila Diddyho pověstné white párty. Akce podle jejích slov trvala do dvou ráno a byla plná známých lidí. Pro portál eXtra.cz prozradila, že na party nemohla nic natáčet, protože jim při vstupu vzali mobily a vrátili až při odchodu.

Doporučeno
Pamela Anderson: Jak autentická je ve skutečnosti její nová éra bez make-upu? Pamela Anderson: Jak autentická je ve skutečnosti její nová éra bez make-upu? 24. října 2024 v 7:00

„Před rokem a půl jsem byla na bílé party u Diddyho, která trvala od desíti do dvou hodin do rána. Všechno jde ze začátku hladce. Lidé se baví, všude jsou známé osobnosti, z čehož jsem já, holka z Teplic, byla nadšená. Party byla udělaná hlavně venku, protože bylo teplo. Na zahradě to vypadalo jako malá svatba a do baráku jsi nemohl. Při vstupu ti vzali mobily, které dali do pouzdra označeného číslem. Číslo ti dali a když jsi odcházel, dal jsi jim ho zpět a oni vrátili mobil,“ uvedla Mishala.

Bývalá účastnice reality show uvedla, že pozemek střežila ochranka, která mimo jiné vybírala ženy, které se následně mohly zúčastnit Diddyho afterparty. Jeden ze členů ochranky přišel i za Mishalou a její kamarádkou a nabídl jim jít na afterparty. „I za mnou ten člověk přišel a říká: ‚Hele, tebe chce Diddy, aby jsi šla na afterparty, běž tamhle do baráku‘. Já si řekla, že bude sranda a s kamarádkou jsme šly ke vchodu. Kolem už začali vyhánět z party hlavně kluky,“ řekla Mishala.

U vchodu však nastal háček. Ochranka jim řekla, že pokud chtějí jít dovnitř, tak si musí svléknout vrchní nebo spodní díl oblečení. To se Mishale ani její kamarádce nezamlouvalo, tak se rozhodly jít pryč a afterparty se nezúčastnily. „U vchodu stál týpek, který kontroluje věci a říká nám: ‚Jestli chcete dovnitř, musíte si sundat vršek nebo spodek. Můžete si vybrat, jinak nemůžete dovnitř‘. Takže vstupenka byla, že jsi musel jít s prsama nebo se zadkem ven. Otočily jsme se a šly domů,“ dodala na závěr.

 
 
 
Zobrazit tento příspěvek na Instagramu
 
 
 

A post shared by 〽️ishala Orth (@mishalaofficial)

Domů
Sdílet
Diskuse