Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
30. ledna 2015 11:22
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Nesnášíte lidi? V tom případě sledujte kontroverzní a brutální Hatred s novým gameplayem

TECH
Uložit Uložené

V případě, že dostanete ve FIFĚ opět nakládačku a potřebujete se vybít, Hatred se možná bude jevit jako vhodná volba. Nebo je hra až příliš brutální?

Nesnášíte lidi? V tom případě sledujte kontroverzní a brutální Hatred s novým gameplayem

O Hatred jsme už psali a rozhodně se nedá říct, že byste hru uvítali nejpřívětivěji. Mně osobně ale nevadí. Nakonec, je to jen hra, že? Dohromady v ní i tak nezabijete tolik lidí, kolik jste zabili v GTAčku. Ale tohle je přece jiné! V jaké jiné hře můžete zabíjet policajty a civilisty takovým plamenometem? Například v sérii Far Cry. Hatred je kontroverzní zejména kvůli motivaci ústřední postavy, antagonisty, který jednoduše nesnáší lidi a chce je všechny zabít. Mrazivou a brutální atmosféru dotváří jeho monolog o lidstvu, které si nezaslouží nic jiného než kulku do hlavy. Odvážné promo, pár brutálních záběrů, nízký až mizivý kontrast barev a pár nenávistných hesel a média, stejně jako hráči po celém světě, si myslí, že něco jako Hatred tady ještě nebylo. Chyba. Všechny jeho prvky jsou už ve hrách dávno používány a vlastně už i celkem zažité.

Nový gameplay nabízí opět nálož krvavých způsobů, jak se vypořádat s lidskou rasou. Nečekejte žádný silný příběh, ve hře projdete 7 levelů a je na vás, koho pošlete na onen svět. Nikomu ale minci pro přepravce lodě do krajiny zesnulých dávat nebudete. Policisté, civilisti (snad ne děti, to by bylo přeci jen už příliš), bude vám jedno, koho zabijete. Hatred bude dostupné do konce léta pro PC.

 

Domů
Sdílet
Diskuse