Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. dubna 2015 19:10
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Kontrovezní a nelidský Hatred nepočítá s lidmi jako s bytostmi, ale jako s živými štíty

TECH
Uložit Uložené

Nový trailer pro Hatred odkrývá další vlnu násilí a brutálnosti. Také jsme se dozvěděli, kdy hra oficiálně vyjde.

Po tom, jak Steam Greenlight služba hru zakázala a následně pod náporem nespokojených hráčů znovu obnovila, jsme o toho Hatred moc neslyšeli. Tedy, neslyšeli jsme vůbec nic. Žádné info o datu vydání, žádné obrázky, žádný gameplay. To se ale dnes mění. Poslední týden byl pro hráče vcelku příznivý, když dorazil reveal trailer pro Call of Duty: Black Ops 3, odhalil se nám postapokalyptický a úžasně vypadající Mad Max, poodkryl se nám třetí Zaklínač, včera byl připomenut  Batman: Arkham Knight, no a dnes nás herní bohové potěšili prvním gameplayom pro Just Cause 3 a datem vydání pro Hatred, jakož i tak trochu NSFW záběry. Co přijde zítra? Odhalení dalšího Mass Effectu (och, kéž).

Hatred je kontroverzní zejména kvůli motivaci ústřední postavy, antagonisty, který jednoduše nesnáší lidi a chce je všechny zabít. Nečekejte žádný silný příběh, ve hře budete procházet 7 levely a je na vás, koho pošlete na onen svět. Nikomu ale minci pro přepravce lodě do země zesnulých dávat nebudete. Policisté, civilisté, (snad ne děti, to by přece jen bylo až příliš), bude vám jedno, koho zabijete.

Kontrovezní a nelidský Hatred nepočítá s lidmi jako s bytostmi, ale jako s živými štíty

Za titulem stojí studio Destructive Creations, které si již nyní může připsat jistý rekord. Hatred je jen druhou hrou, která od ESRB dostala hodnocení adults only, čili povoleno hrát pouze dospělým. Jistě, takové hodnocení dostaly mnohé hry, ale jen dvě dosud se mohou pyšnit touto nálepkou díky přehnanému množství násilí a brutálnosti. Ta první se dokonce ani nikdy nedostala do oběhu. Hatred si počítačoví hráči zahrají již 1. června a bude stát přibližně 470 Kč.

Domů
Sdílet
Diskuse