Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. prosince 2015 20:10
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Repíky starej matere počtvrté aneb Rytmus a jeho Nikomu Neverím flow naživo

HUDBA
Uložit Uložené

Ještě předtím, než se dozvíme, co je to ten Eternal, posílá Patres další pokračování oblíbeného seriálu.

Už zítra tu máme pro mnohé magické datum 23. 12., které si mnozí spojujeme hlavně v pojmem Eternal. Nekonečné diskuse o tom, zda se dočkáme alba, videoklipu nebo jiného projektu, naleznou své rozuzlení ve večerních hodinách. Ještě předtím tu ale máme další, už čtvrté pokračování oblíbeného seriálu s trefným titulkem Repíky starej matere, který vznikl z jednoduchého důvodu. Patres se snaží všem ukázat to, že dokáže vést tuto hru i naživo, nejen skladbami ze studia.

Čtverka přináší skladbu Nikomu Neverím, která se, jak jistě víš, objevila na albu Bozk na rozlúčku, a tak se na chvíli vrátíme do roku 2007. Co se týče výběru destinace, tak ten padl opět na sídliště Adama Trajana, kde to všechno začalo. Dost bylo slov, přejděme k samotné skladbě, kterou produkčně zastřešil legendární DJ Wich. A nezapomeň, když chceš vidět všechna videa jako první, subskrajbuj oficiální kanál.

Domů
Sdílet
Diskuse