Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. ledna 2016 11:12
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Budík, který tě přinutí vstát z postele. Nepřestane zvonit, dokud si na něj nestoupneš

TECH
Uložit Uložené

Nestačí jen stisknout tlačítko, aby budík ještě pět minut počkal.

Nikomu se ráno nechce vstávat. Pohodlí a teplo postele je vždy příjemnější, než potřeba vstát a vydat se do práce či školy. Problémem pro mnohé však není motivace něco se sebou udělat, ale spíše probudit se a vstát z postele. Pokud má člověk jen klasický budík nebo budík na mobilu, stačí mu vytáhnout ruku a přinutit ho, aby přestal zvonit.

Co kdyby se ti však nechtělo vstávat z postele, ale tvůj budík by jednoduše nepřestával zvonit, ani kdybys začal křičet a bouchat rukama kdekoliv v tvém okolí? Na Kickstarteru se objevil zajímavý projekt inovativního budíku s názvem Ruggie, který tě doslova přinutí vstát z postele. Abys zastavil nepříjemný zvuk budíku, budeš se na něj muset postavit oběma nohama, ba co víc, budeš na něm muset stát alespoň tři sekundy, aby přestal hulákat. Po skončení ti budík zpříjemní vstávání vtipnými zvuky, které si můžeš nastavit dle nálady, a tak máš nyní šanci přispět na projekt a získat ho za 69 dolarů. Společnost stojící za ním totiž Ruggie plánuje prodávat za 99 dolarů a tato cena je jen uváděcí.

Domů
Sdílet
Diskuse