Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. ledna 2016 10:34
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Hrdina na plátně i mimo něj: Herec Jamie Foxx pomohl vyprostit řidiče z hořícího auta

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Co zní jako scénář z akčního filmu, je skutečný příběh. Jamie Foxx v Los Angeles pomohl zachránit řidiče z hořícího auta.

Oskarový herec Jamie Foxx za svoji dosavadní bohatou filmovou kariéru ztvárnil řadu památných postav, kterým odvaha nebyla cizí, během pondělního večera v Los Angeles však prokázal obrovskou porci své vlastní statečnosti. Podle agentury TMZ, která o incidentu informovala, dostal 32letý řidič Brett Kyle přibližně ve 20:30 tamního času zřejmě smyk na mokré vozovce, načež nekontrolovatelné auto vyjelo ze silnice do příkopu, kde jej vysoká rychlost vymrštila do vzduchu a vozidlo pak přistálo na střeše. Vše se mělo údajně odehrát poblíž sídla slavného hollywoodského herce, který okamžitě přispěchal k místu nehody, kde společně s dalším svědkem pomohl řidiče vyprostit z hořící trosky vybouraného auta a následně jej odtáhl do bezpečné vzdálenosti. „Jamie vůbec nezaváhal. Vyskočil a běžel přímo k autu,“ uvedl pro ABC News muž, který Jamieho doprovázel. Řidič utrpěl poranění hlavy, krku a hrudníku a podle policejní zprávy byl následně zadržen pro řízení pod vlivem alkoholu. „Nejsem hrdina, ale musel jsem něco udělat,“ uvedl skromně 48letý herec. S dojemným komentářem se před pár hodinami objevila na facebookové stránce Jamieho Foxxe fotografie herce v těsném obětí vděčného otce zmíněného řidiče, který málem přišel o život. 

Hrdina na plátně i mimo něj: Herec Jamie Foxx pomohl vyprostit řidiče z hořícího auta
Domů
Sdílet
Diskuse