Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. února 2016 10:26
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Adele se v podařeném žertíku pohrála s nic netušícím prodavačem. Nechtělo se jí platit a velký nápoj chtěla do malého kelímku

ZAJÍMAVOSTI VIDEO
Uložit Uložené

Britská zpěvačka versus prodavači.

Britská zpěvačka Adele zažívá už několik měsíců opětovný vzestup na samotný hudební vrchol, když se minulý podzim vrátila z mateřské dovolené a novým albem rozbouřila vlny showbyznysu. Adele proto neodmítá ani různá pozvání do televizních show a před pár dny se objevila v talkshow u Ellen DeGeneres, kde spolu se samotnou Ellen nejen dobře pokecaly, ale Adele se dokonce nechala přemluvit i na menší žertík na prodavače v provozovně Jumbo Juice, kde si lidé mohou koupit různé míchané nápoje z ovoce či zeleniny. Zpěvačka měla po celou dobu v uchu sluchátko, skrz které jí Ellen říkala přesně to, co má říct, a když si naráz začala žádat největší porci do nejmenšího pohárku, prodavači byli ihned znepokojeni.

Domů
Sdílet
Diskuse