Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. února 2016 19:38
Čas čtení 0:00
Martin Mičuda

Toto tu ještě nebylo. Dvojice krásných Slovenek si to rozdala na okruhu v brutálních modelech AMG!

TECH
Uložit Uložené

Kočky nejen skutečně nešetří detailními parametry kolem brutálních AMG, ale ani jejich gumy.

Natočit poutavý, zajímavý a zároveň svým zpracováním kvalitní automobilový video test či dotáčky, není zdaleka jednoduché. Ve světě nepochybně existuje nejeden známý televizní, nebo především youtubový program, který se železnou pravidelností dokáže všechny tyto atributy s přehledem zastřešit, v našich končinách je tomu však (víceméně) o poznání horší. Divit se tomu pochopitelně nemůžeme, jelikož o něco obdobného se začínáme snažit i my, no a pokud se o to pokusil i někdo z vás, jistě ví, že za tím stojí opravdu velmi mnoho práce a zkušenosti. V dnešních podvečerních hodinách se však na YouTube, podotýkám slovenském, jako blesk z jasného nebe objevilo video bez jakéhokoliv očekávání či promování, ale okamžitě vyvolalo značnou senzaci. Jeho děj začíná poměrně nevinně, ale zároveň mimořádně atraktivně.
 

Více než 7minutové video se točí kolem dvou novinek ze stáje Mercedes-AMG, jmenovitě A 45 4Matic (které jsme mimochodem mohli okusit i my) a C 63 S Edition. Oba nádherné kousky však tentokrát nedostaly do rukou staré-známé tváře z domácích automobilových kruhů, ale dvojice půvabných žen - někdejší moderátorka Kristýna Kormúthová a její parťačka Mirka Ryšková. Ty nejenže skutečně nešetří detailními parametry kolem brutálních AMG, ale ani jejich gumy, protože oba exkluzivní vozy statečně provětraly na Slovakia Ringu. Více slov asi nemá smysl, ostatně, na přiloženém videu, které rozhodně prorazí i za naše hranice, vám kočky všechno podstatné řeknou, no a hlavně předvedou. Chválíme!

Domů
Sdílet
Diskuse