Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. dubna 2016 21:26
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Cestování u lidí zvyšuje chuť na sex, dělá je kreativnějšími a pomáhá jim zhubnout. Na co tedy ještě čekáš?

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Názory lidí nelžou!

Cestování bezesporu patří mezi nejlepší způsoby, jak se zbavit každodenního stresu a strávit několik dní mimo domov a nekonečný stereotyp, ale tušil jsi, že obyčejné cestování může výrazně ovlivnit to, jak fungujeme? Společnost Expedia si pro více než 30 milionů cestovatelů, kteří se někam vydali za poslední rok, připravila několik zajímavých otázek a výsledky průzkumu stojí za povšimnutí. Až 81 procent cestovatelů se prý po návratu domů cítí mnohem lépe, což samozřejmě není žádným překvapením. Až jednotlivé specifické kategorie totiž odhalili, co všechno se v životě člověka může změnit po jedné vydařené dovolené.
 
Více než milion dotázaných lidí přiznalo, že dovolená zvýšila jejich chuť na sex a zvýšilo se jim dokonce i sebevědomí, což může s erotickými aktivitami úzce souviset. Další milion pak odhalil, že cestování je motivovalo k tomu, aby shodili několik kil a nezaostává ani kreativita, protože až dva miliony z respondentů na sobě pocítilo zlepšené kreativního myšlení. Kromě zmíněných věcí se u lidí zlepšila schopnost relaxovat, lépe spali a dokonce se cítili zdravější. Pokud tedy toužíš po větší nadílce sexu či kreativity, víš, kam by měly směřovat tvé další kroky.

Cestování u lidí zvyšuje chuť na sex, dělá je kreativnějšími a pomáhá jim zhubnout. Na co tedy ještě čekáš?
Zdroj: Caroline Gutman
Domů
Sdílet
Diskuse