Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. dubna 2016 10:00
Čas čtení 0:00
Richard Končol

Kanadský producent Kaytranada zavítá na festival Grape!

HUDBA
Uložit Uložené

Lineup na letošní rok je opravdu nabitý. Ze země javorového listu k nám přichází úžasný dárek pro milovníky taneční hudby.

Už včera nám Grape festival oznámil na svém Facebooku, že dnes přibude k nabitému seznamu účinkujících další jmén ze zahraničí. Někteří z vás to už možná tušili.

Tušili, že půjde o umělce, který se narodil na Haiti, ale právem hrdá na něj může být zejména Kanada a obyvatelé Montrealu. Louis Kevin Celestin, jinak známý pod jménem Kaytranada, přijede na letiště do Piešťan už letos v srpnu. Pevně věříme, že potěší fanoušky taneční hudby a svým mixem housu, hip-hopu a RnB melodií navodí tu správnou atmosféru. Hudbě se věnuje už od čtrnácti, kdy si poprvé vyzkoušel DJing, ale o rok nato mu jeho bratr ukázal produkci a od té už se nikdy neodtrhl. Kromě vlastní produkce má na starosti i remixy, kývl na spolupráci například i s Azealiou Banks nebo Katy B a připisují mu zvuk připominající legendárního Yanceyho, známého jako J Dilla. Za méně než měsíc (přesněji 6. května) mu vychází debutové album s názvem 99.9% a zavolal si na něj i duo AlunaGeorge, švédské Little Dragon nebo kolegyni z Montrealu Shay Liu.

Kaytranada se tak připojí ke jménům jako Bloc Party, MØ, Crystal Castles, Netsky live, Jake Bugg, Milky Chance, Circa Waves, Jan Blomqvist a dalším. Nezapomeň, že sedmý ročník Grape festivalu se uskuteční 12. – 13. srpna na letišti v Piešťanoch.

Domů
Sdílet
Diskuse