Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. dubna 2016 19:56
Čas čtení 0:00
Matěj Toman

28. dubna pražskou Lucernu rozezní Plump DJs. Poslechni si hodinový mix, který tě navnadí na jejich vystoupení

REFRESHER
Uložit Uložené

Již ve čtvrtek 28. dubna 2016 rozehrají svůj set v Lucerna Music Baru britští PLUMP DJs. Aby naladili své příznivce i náhodné návštěvníky, zveřejnili jeden ze svých mixů, který je nyní zdarma ke stažení.

Je to už dlouhých sedm let, co světlo světa spatřilo poslední album PLUMP DJs nazvané Headtrash. Dvojice Andy Gardner a Lee Rous si sice dala dlouhou tvůrčí pauzu, v letošním roce ale vydali již dva singly a proslýchá se, že nová deska na sebe nenechá dlouho čekat. Svým fanouškům nyní dali malý dárek v podobě šedesáti minutového mixu z prosincového vystoupení v Manchesteru. „Zahrnuje několik našich právě zremastrovaných hitů a také vybrané novinky ze Stanton Warriors Punks labelu,“ uvádějí PLUMP DJs.

Britové Garner a Rous mají na svém kontě nejen čtyři studiová alba, ale také spolupráci s řadou slavných světových jmen. Díky svému nenapodobitelnému soundu remixovali pro taková jména jako Fatboy Slim, Deadmau5, Mark Ronson, Moby anebo Orbital, spolupracovali také s vokalisty jako Gary Numan, Jermaine Jackson anebo Lou Rhodes z Lamb. Jejich proslulé live shows jim přinesly více jak tisíc vystoupení po celém světě. Jejich sety se nesou v rytmu hlubokých basů a groovů, electro-house, acid house, rave, brakbeatu a techna, které mixují do vlastního stylu pojmenovaného Plump Music.

Coby předskokani se před PLUMP DJs představí The Tchendos, zavedená pražská parta fungující od roku 1996. Ti v současnosti připravují novou desku a její koncertní podobu, a tak je dost pravděpodobné, že něco z chystané novinky představí i pražskému publiku. 

28. dubna pražskou Lucernu rozezní Plump DJs. Poslechni si hodinový mix, který tě navnadí na jejich vystoupení

Vstupenky v předprodeji jsou za 400 Kč + poplatky. Předprodej běží na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatku), na webu Lucerna Music Baru a v předprodejních sítích GoOut.cz, Ticketpro, Ticketportal a Eventim. Na místě 480 Kč. Socializovat se můžeš na facebookové události.

Domů
Sdílet
Diskuse