Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
21. dubna 2016 v 15:01
Čas čtení 0:00
Matěj Toman

Zítřejší zlínský Busfest přidal na poslední chvíli ještě jednoho interpreta! Prohlédni si kompletní program festivalu

REFRESHER
Uložit Uložené

Ujetý festival Busfest přidává do line-upu překvapení.

Zlínský netradiční hudební festival v jedoucích trolejbusech startuje už v pátek 22. dubna a i přesto, že je pár dní před festivalem, napumpovali organizátoři hudební zážitek o jednoho interpreta navíc.

Busfest známý především díky netradiční párty v trolejbusech, které letos rozeskáče IF společně s MC Geyem, DJ Lucky BoyDeesaxxem a varšavská trojice The Stubs, rozšiřuje program i po jízdách, který tě rozhodně nenechá vychladnout.

Pod Velkým kinem tě čeká festivalová zóna se stylovým party stanem a další vlnou interpretů z různých žánrů. Můžete se těšit na výherce ceny Anděl v kategorii reggae Urban robot, polskou kytarovku Fertille hump a oblíbence publika Dj Lucky Boye. Ale pojďme k tomu překvapení! Večer bude party stanem rezonovat i síla hip hopu, který představí v newschoolovém soundu jediní slovenští zástupci LNJH.

Zítřejší zlínský Busfest přidal na poslední chvíli ještě jednoho interpreta! Prohlédni si kompletní program festivalu

 

Jízdenku si pořídíš v předprodejové ceně za 149 Kč a na místě za 249 Kč. Pro ty co nestíhají jízdy trolejbusů, které vyjíždějí v 19:00 a budou si chtít zařádit ve festivalové zóně, máme dobrou zprávu – vstup na místě za 59 Kč.

Domů
Sdílet
Diskuse