Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. června 2016 23:42
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Nádherně vypadající Battlefield 1 z první světové války se připomíná v traileru s kolosální destrukcí

TECH
Uložit Uložené

EA začalo velkolepou herní výstavu zvanou E3. Největším lákadlem byl Battlefield 1.

Asi nikoho neurazíme, když řekneme, že se EA překonalo a dodalo ještě nudnější tiskovku než loni. E3 2016 fakt nezačalo velkolepě. Titanfall neohromil, i když vypadá velmi slibně, někteří z nás jsou už prostě z těch futuristických stříleček znechuceni. Sporty také nejsou pro každého, a když už svítalo na krásný trailer z nového Mass Effect Andromeda, dostali jsme behind the scenes a EA tak opět potvrdilo, že v nasírání hráčů nehodlá přestat ani v nejkrásnější hráčský den roku, kdy si je má naopak udobřovat. Celé to tedy zachraňoval Battlefield 1. Nic lepšího EA nenabídlo, ale ruku na srdce, od nich nikdo na E3 moc nečeká.

Souhranný článek o hratelnosti, novinkách v sérii a celkové hře jako takové pro vás teprve připravujeme, ale ochudit vás o nádherný trailer zobrazující bojiště první světové války v alternativní minulosti bychom asi nemohli. Trailer níže nabízí vše od dynamické akce po nádech silné příběhové linie, úžasné záběry na fyzické souboje vojáků a v neposlední řadě obrovské stroje a velkolepou destrukci snad všeho, na co sáhla lidská ruka. Nebudeme vás zdržovat, více informací včetně hodinového gameplaye vám přineseme zítra, takže hurá do videa.

Domů
Sdílet
Diskuse