Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. července 2016 19:15
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Pil C a Separ dokumentují svůj náskok před zbytkem scény na dlouhoočekávaném bangru DOTOKEDYDAL

HUDBA
Uložit Uložené

Dvojice už má za sebou spolupráci na skladbě Vidím jak ich jebe, a tak jsme přibližně věděli, co můžeme očekávat.

V minulosti jsme byli zvyklí, že během letní festivalové sezóny jsme se dočkali menšího počtu skladeb v porovnání se zbytkem roku. Rok 2016 se ale v tomto směru ukázal jak výjimka a za poslední měsíc jsme měli možnost slyšet velké množství skladeb. Mezi ty nejočekávanější určitě patřila i avizovaná spolupráce Pil Cho Separa, kteří za sebuo mají už velký společný úspěch s názvem Vidím jak ich jebe. Od vydání této skladby však uběhlo už dost času na to, aby opět spojili síly a postarali se o hit, který bude mít na davy lidí v klubech a na festivalech stejný účinek.

Před třemi měsíci se na Pil Cho oficiálním Facebooku objevilo toto krátké video jako ukázka sloky ze skladby Kto to kedy dal, která dnes dostává finální podobu, a to hned i s patřičně sladěným vizuálem, jaký jsme zatím v našich končinách neměli možnost vidět. Pil C a Separ velmi dobře vědí, že od nich fanouškové očekávají hlavně silné bangry a ne hluboké tematické záležitosti a my musíme uznat, že se jim to i v tomto případě nepochybně podařilo naplnit, přičemž zásluhy patří i hudebnímu producentovi Bighorseovi. Ten spolupracuje hlavně s Fobia Kidem, který se také ve videoklipu z dílny Adama Rohala objevuje. Nyní si už ale vychutnejte novinku a zkraťte si tak čekání na Pil Cho debutové album, které spatří světlo světa už v říjnu.

 
Domů
Sdílet
Diskuse