Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. srpna 2016 15:06
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Znovuzrozená Britney Spears se nechala přemluvit ke karaoke s Jamesem Cordenem. V hotelech často využívá nevhodné pseudonymy

ZAJÍMAVOSTI VIDEO
Uložit Uložené

Zavzpomínej si na její největší hity.

Britney Spears nepatří mezi největší současné hvězdy a na jejích hitech a skandálech vyrůstala zejména mladá generace před několika dlouhými lety. Excentrická zpěvačka se již do pamětí fanoušků zapsala drogovými excesy, oholením své hlavy či ztrátou péče o vlastní děti, ale ať ji už v životě potkalo cokoliv, Britney je zdá se zpět a v plné síle. Její předchozí alba byla v posledních letech jen jakoby poslepovaná dohromady za velmi krátkou dobu, avšak chystající se album Glory by mělo vytřít zrak všem nepřejícím a opět zahojit bolavá srdce jejích fanoušků. Při příležitosti příprav na nové album, které by se mělo na pulty obchodů dostat již 26.8., si Britney do své tradiční show Carpool Karaoke zavolal moderátor James Corden a tato dvojice si očividně velmi dobře sedla. Dozvíš se pár zajímavých detailů ze zpěvaččina soukromí, mnohé novinky o samotném albu a chybět samozřejmě nebude ani dávka vtipných momentů.

Domů
Sdílet
Diskuse