Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. září 2016 23:34
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Američané žasli nad skvělými funkcemi nového iPhonu 7, i když ve skutečnosti drželi svůj starý mobil v jiném obalu. Zdál se jim lehčí a rychlejší

TECH IPHONE
Uložit Uložené

Jak lehce obalamutit lidi na ulici.

Americký moderátor Jimmy Kimmel se krom jiného proslavil i sériemi videí s názvem First Look, kde vyšle své kolegy do ulic s nejnovějším kouskem elektroniky nebo nejnovějšími teniskami a nechá lidi ohmatat a vyzkoušet si je. Pravdou ale je, že lidé netestují žádné novinky, ale jen staré telefony nebo nejlevnější obuv a v posledním videu o iPhone 7 to dotáhl ještě dál. Namísto toho, aby lidem podstrčil do ruky starý iPhone, jeho kolegové jen vzali z rukou testovaného člověka jeho současný mobil, za zády ho vyleštili, vložili do nového obalu a představili mu ho jako horkou novinku.

Aby lidé nic netušili, řekli jim, že všechna data se automaticky přesunou ze starého mobilu do nového, takže se nemusí bát, že by o něco přišli. Nikoho netrápilo, že by nový iPhone neměl mít 3,5milimetrový jack, všichni jednoznačně tvrdili, že jde o rychlejší zařízení, fotografie jsou ostřejší a i displej vypadá mnohem lépe. Dokonce se jim podařilo prodat starý mobil v novém obalu i dvěma ženám za 50 dolarů. Ty vybraly bankovky z bankomatu, resp. z peněženky a nemohly uvěřit tomu, jakou skvělou nabídku právě dostaly. Úsměv na tvářích jim zamrzl až poté, co zjistily, že si koupily svůj starý mobil.

Domů
Sdílet
Diskuse