Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. září 2016 1:35
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Kvůli iPhonu 7 letěl z Thajska do Austrálie, strávil 18 hodin v dešti před obchodem, ale je spokojený

ZAJÍMAVOSTI IPHONE THAJSKO
Uložit Uložené

Zanícený fanoušek.

Už jsme tě před pár dny stihli informovat o tom, že lidé se připravovali na zahájení prodeje nového iPhonu 7 ve stanech a na kempinkových židlích před Apple obchody, avšak nikdo zřejmě nepřekonal ctižádostivost chlápka jménem Attapon Thaphaengphan. Krkolomné jméno patří fanouškovi Applu z thajského Bangkoku, který chtěl svůj nový smartphone přesně v den jeho vydání, a tak si neváhal koupit letenku a dopravit se až do Austrálie. Chvíli přemýšlel, kde by našel nejlepší místo, a do které země, kde začnou iPhone prodávat přesně 16. září, se tedy má vydat. Volba nakonec padla na Austrálii, což Attapona stálo hned 800 dolarů jen za letenku, ale ani to ho od jeho snu neodradilo.
 
30letý chlapík přiletěl do australského Sydney ještě v pondělí a výlet za iPhonem proměnil i na menší poznávání města a okolí, kde dokonce navštívil přátele. Po pár dnech turistiky se ve čtvrtek odpoledne vydal k Apple obchodu, kde se postavil do řady a čekal celých 18 hodin na to, než se otevřou jeho brány a on si bude moci vzít svého mobilního miláčka. Vadil mu déšť a chladná noc, když na Facebooku konstatoval, že si měl přinést více vrstev oblečení. Vše však zvládl a po dlouhých hodinách čekání se o osmé ráno dostal do dveří obchodu, kde rychle koupil svůj předobjednaný iPhone 7 Plus a utíkal se ohřát a dát si teplou kávu. Attapon nakonec z Austrálie odjížděl zpět domů spokojený a společně s ním asi dalších 200 bláznů čekajících v dlouhé řadě před obchodem. Naneštěstí pro ty, kteří si iPhone dopředu nepředobjednali a spoléhali se na to, že si jeden pořídí po zahájení prodeje, se zařízení vyprodala prakticky všechna přes předobjednávky a jim zbyly jen oči pro pláč. A stovky dolarů v peněžence. Mimochodem, jeho cesta nebyla uspořádána jen tak z rozmaru, protože v Austrálii stihl připravit i krátkou reportáž pro thajský web o smartphonech a zabil tak dvě mouchy jednou ranou.

Domů
Sdílet
Diskuse