Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. září 2016 16:55
Čas čtení 0:00
johnnybravo

iPhone 7 má první problémy. U náročnějších aplikací vydává zvláštní zvuk podobný syčení

TECH IPHONE
Uložit Uložené

Co stojí za tímto problémem?

Nový iPhone 7 se těší obrovskému zájmu zákazníků, a i když je na pultech obchodů pouze od minulého pátku, už nyní se objevily první problémy. Lidé se nestěžují, že se jim jejich telefony ohýbají při nošení, ale více uživatelů si všimlo, že iPhone vydává při velké zátěži podezřelé zvuky. Upozornil na to na sociální síti Twitter Stephen Hackett, který přidal i zvukovou nahrávku z toho, jak jeho iPhone reagoval, když spustil náročnější aplikaci a nechal ji chvíli běžet. Mobil naráz začal zvláštně syčet, čehož se Marco lekl, a tak se hned prostřednictvím Twitteru a pak i Apple Care informoval, zda podobný problém zažívají i jiní uživatelé a jak má nyní postupovat.

 
Rozzlobilo ho i to, že mu v telefonickém rozhovoru s Apple Care operátor oznámil, aby zajel do nejbližšího Apple Store a nechal si na počkání zařízení vyměnit, jenže po příchodu do obchodu mu oznámili, že žádné kusy iPhonu 7 již na skladě nezůstaly. Syčení se přitom očividně neobjevuje v úplně všech kusech tohoto mobilního zařízení, protože mnozí lidé ani při zátěži nic neslyší, ale několik zákazníků se už ozvalo se stejnou poruchou jako Marco. Uvidíme, jak bude celou situaci řešit společnost Apple a my jen doufáme, že v tvém příštím kuse nebude o žádném syčení ani vidu ani slechu.

Domů
Sdílet
Diskuse