Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. září 2016 18:04
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Disney má naplánované komiksové filmy od Marvelu a Star Wars příběhy až do roku 2030!

FILMY A SERIÁLY DISNEY
Uložit Uložené

Komiksovky až do roku 2030? Dočkáme se toho téměř jistě.

Bob Iger, geniální hlava Disney, která se postarala o majoritní úspěch studia v poslední dekádě, potvrdila dohady o tom, že komiksovek od Marvelu se jen tak nevzdají. Je známo, že mají naplánovanou Fázi 4, a tedy komiksovky minimálně do roku 2022, ale téměř jistě již mají jakýs takýs plán i pro Fázi 5. Po dnešku však už víme i to, že plány sahají ještě dál. V případě, že tyto snímky budou výnosné, což asi budou, se s nimi v kinech budeme setkávat přibližně a minimálně do roku 2030. A to jen od Marvelu, kde už přemýšlejí i nad další dekádou komiksovek. Které postavy, příběhy a filmy byste chtěli vidět zfilmované?
 
Aby toho však nebylo málo, Bob Iger odhalil, že během dvou týdnů měli v Disney setkání jak s lidmi od Marvela, tak s Lucasfilmem a Kathleen Kennedy, která je pro Star Wars univerzum pod Disney něco jako Kevin Feige pro Marvel. Povídali si o filmech, které jsou ve výrobě do roku 2020, čímž nepřímo a vlastně i přímo potvrdili, že Star Wars film uvidíme i v roce 2020. Od The Force Awakens je tak na programu každý rok jeden příběh z předaleké galaxie. S největší pravděpodobností půjde o spin-off či prequel. Takový Kenobi či Yoda se jeví jako skvělý nápad. Snad se něčeho takového i dočkáme. Zároveň však Bob Iger potvrdil, že už pomalu začínají mluvit i o plánech pro třetí dekádu 21. století. Pokud jste si tedy mysleli, že Disney přestane ze Star Wars těžit, jste na omylu. Marvel a Lucasfilm jim vynášejí miliardy, takže není důvod přestat s nimi pracovat.

Disney má naplánované komiksové filmy od Marvelu a Star Wars příběhy až do roku 2030!
Zdroj: Marvel/Disney

Co se Rogue One týče, Bob Iger připustil, že ani zdaleka neočekávají stejný úspěch prvního projektu z Anthology série, ať už kvalitativní nebo peněžní, jako v případě The Force Awakens. Iger až zašel k označení experiment, takže se zdá, že v Rogue One skutečně Disney nevěří. Jestli to věští něco špatného? Uvidíme. My se v každém případě extrémně těšíme, ale pokud Rogue One zklame, Gareth Edwards si u nás v redakci jméno nezlepší.
Domů
Sdílet
Diskuse