Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. října 2016 16:39
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Celkem 4 shows v Praze během podzimu. To je plán Bena Cristovao, který si teď užívá na Kanárech

HUDBA
Uložit Uložené

Ben Cristovao přichystal koncert na pláži s Atlantikem za zády, pražské "turné" a k tomu utajená vystoupení na netradičních místech.

Další z akcí, které si Ben Cristovao tak nějak dělá po svém, jsou na obzoru. Na celý podzim nachystal opravdu pestrý program. Po loňském úspěchu s vyprodanou halou v Karlíně by se dalo čkat, že bude chtít atakovat minimálně stejnou metu a prodat 4000 lístků na další show. Místo toho se Ben rozhodl, že letošní podzim zasvětí sérii menších koncertů, kde předvede vždy specifickou část toho, co umí.

“Přál jsem si udělat sérii koncertů, kde každý dostane přesně to, co má rád. Na velkých akcích si člověk musí vždy poslechnout vše a protože je můj reportoár hodně široký, tohle je cesta, která mne baví nejvíc,” dodává k tomu Ben, který před začátkem své Prague Tour odjel na ostrov Fuerteventura nabrat síly a odehrát tam koncert. Společně s ním vyrazilo i několik jeho fanoušků, kteří zájezd vyhráli v soutěži na pražském urban rádiu Spin díky Canaria Travel.

Celkem 4 shows v Praze během podzimu. To je plán Bena Cristovao, který si teď užívá na Kanárech
Zdroj: Ben Cristovao

Samotná Prague Tour pak začíná 2.11. koncertem v klubu Royal - to bude jen pro dámské publikum! Co na něm Ben předvede? Nepůjde o nic lechtivého, primárně představí pomalejší a ty víc sexy songy - jako například Instagram, Postel nebo Tělo. Kapacita sálu je jen 120 osob. Následovat bude show v dnes už legendárním pražském klubu Roxy, kde představí, jak sám uvádí, urban show a pozve si i kámoše z hudební scény. Na své si přijdou primárně fanoušci jeho rádiových hitů. V Roxy vystoupí Ben hned dvakrát – 9. 11. a 15. 11.

Celé Prague Tour vyvrcholí 24.11. komorně laděným muzikantským koncertem pro pouhým 250 lidí, kde se také přestaví několik Benových kamarádů a hostů. Jejich jména bude postupně odhalovat. Ben například před nedávnem navázal spolupráci s Davidem Kollerem v rámci jeho projektu David Koller a Friends, potkají se oba dva také v klubu NoD? Nechte se překvapit!

Celkem 4 shows v Praze během podzimu. To je plán Bena Cristovao, který si teď užívá na Kanárech
Zdroj: Ben Cristovao
Domů
Sdílet
Diskuse