Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. října 2016 10:43
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Battlefield 1 je dle prvních recenzí nejlepší válečnou hrou desetiletí. Seznamte se s ní skrze skvělý poslední trailer

TECH
Uložit Uložené

Launch trailer odhalil mnoho nového a velkolepé záběry z kampaně pro jednoho hráče.

Od ohlášení až po launch trailer Battlefieldu 1 uběhlo více než 5 měsíců, během kterých jsme vám přinesli nějaké trailery, informace a hlavně dva obsáhlé preview články. Dnešní připomínka toho, že očekávaná hra od DICE a EA je od včerejšího dne dostupná, je již naším 9. článkem v pořadí, který jí věnujeme. Můžete tedy očekávat, že jubilejním desátým bude recenze, kterou pro vás snad budeme mít do konce příštího týdne připravenou. Pokud se však o herní scénu alespoň trošku zajímáte, určitě vás neminuly ty zahraniční, které hru vychvalují do nebes. Ať už jde o velmi povedený singleplayer nebo samotné jádro série – multiplayer. Hra v ničem nezaostává.

Chlubí se hlavně lokace, zajímavé postavy, emoce (plakat asi nebudete, ale hněv či radost jsou také emoce), velkolepost kampaně a úžasná atmosféra první světové války. Multiplayer nabízí množství skvěle nadesignovaných map s úžasnou, zábavnou a anti-stereotypní hratelností. Fakt, že kvalita zvuku je zase na světové úrovni, není třeba zdůraznit. Pokud DICE ve svých hrál něco dělá dokonale, je to právě zvuk. O nic hůře na tom není ani strhující vizuál a fyzika, o které se postaral dodnes chválený Frostbite Engine. Více vám však o hře jako takové a jejích mechanismech řekneme ve vlastní recenzi.

Na hru se již nesmírně těšíme a nic na tom nemění ani launch trailer. Ten sice neukazuje nic z multiplayeru, je však sympatickou změnou, že DICE neútočí na caseual hráčů nascriptovanými a připravenými gameplay trailery, jak činilo doposud. Nicméně, komu nechybí ty vysloveně epické prezentačky multiplayeru Bad Company 2? Zpět však k launch traileru. Zaměřuje se na singleplayer, nepředstavuje však postavy a tempo je na vrcholu od začátku až po konec. Nakonec, šlo o to ukázat velkolepou stránku hry, což se podařilo a určitě to pomůže s prodeji.

Před 7 lety jsme z toho padli na prdel. Kdy se vám to naposled u traileru pro FPS stalo?

Co se samotného multiplayeru týče, zatím nabízí 9 map a 6 herních módů. Tato čísla by se měla navyšovat jednak formou bezplatných DLC, dočkáme se však i přidaného placeného obsahu. Battlefield 1 vyšel pro PC, Xbox One a PS4 včera. A pokud se chcete o hře dozvědět více, vstupte do našeho vlákna, kde získáte všechny potřebné informace. Na závěr si můžete prohlédnout úvodní kapitolu hry. Koupili jste, nebo budete kupovat Battlefield 1? Jaké jsou zatím vaše dojmy?

Domů
Sdílet
Diskuse