Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. října 2016 13:58
Čas čtení 0:00
Jakub P.

A$AP Mob v čele s Rockym se ponořil do drogového byznysu v Londýně v 12minutovém filmu

HUDBA
Uložit Uložené

Krátký snímek Money Man je doprovázen skladbami Money Man a Put That on My Set. Zahrál si v něm i hostující Skepta.

Nejbližším projektem, který od A$AP Mobu dostaneme, budou pravděpodobně Cozy Tapes Vol. 1. Na tomto díle se za svého života podílel i zesnulý Yams, který se snažil dostat na jednu nahrávku to nejlepší ze všech členů newyorského seskupení. Jako formu úcty k dobrému příteli se tak ostatní členové Always $trive and Prosper rozhodli po jeho smrti album dokončit, přičemž aktuálně je samotným Rockym potvrzeno, že práce byly ukončeny. Kdy Cozy Tapes Vol. 1 vyjdou, zatím není známo, ale vše začíná mít viditelné kontury. Ferg se vyjádřil, že cover je nafocen a kromě toho se nám do rukou dostalo i pár singlů, konkrétně Yamborghini High, Money Man a Put That on My Set.
 
Poslední dvě zmíněné skladby byly navíc zapracovány do nového krátkého filmu z dílny A$AP Mobu, který nese název Money Man. Pretty Flack a zbytek AWGE kolektivu ho natáčeli 3 dny v severozápadním Londýně a hrají v něm vedle Rockyho ještě Nast, londýnský rodák Skepta, ale i herec Saïd Taghmaoui. Příběhově nás vezme na místo nazvané Butterfly Canal, kde fičí drogy mísící jed škorpiona, akrylové barvy a zrníčka pylu přenášená motýly. Věci tam má pod palcem takzvaný Money Man (Saïd), spolupracující s Money Manem Flackem (A$AP Rocky). Hlavní část příběhu se zaměřuje na dívku se jménem Rina, která je sestrou Saïda a zamotá se s Pretty Flackem. Je to docela dobré děvče, avšak ve špatném světě, a je to právě ona, kdo na vše na konci doplatí. Do dění na chvíli zasáhne i zmíněný Skepta, zapadající do lokální atmosféry výtečně. 12minutový film sleduj níže.

Domů
Sdílet
Diskuse